Udforsk Real vielsesringene.

Denne kollektion indeholder de kraftige klassiske vielsesringe med smukke diamanter.

 
Vielsesringe i hvid og guld kombination Real Reflection, enestående dansk designet, fås i 14 karat guld eller hvidguld

Real Reflection vielsesringene.

Vielsesringe for de kræsne, der ønsker at overfladerne er interessante og bemærkes. Ringene i serien er i flere bredder, men både guld og hvidguld - eller en blanding af guldfarverne. I dameringene er der diamanter i specielle fatninger, og der kan isættes flere med tiden... Ringe med særpræg, der vil vække glæde livet igennem.

Real Star billig forlovelsesringe i 100% dansk design fås i sølv, guld eller hvidguld

Real Star vielsesringene.

Klassikeren i lige den bredde, der passer til din hånd. I hendes ring er der det smukkeste drys af diamanter, som skaber det underspillede liv, som er det udtryk mange i Skandinavien foretrækker. I behøver ikke at vælge den samme bredde ring, designet her vil altid passe smukt sammen som et par, uanset hvad i vælger. Naturligvis udføres ringene både i guld, hvidguld og endda også i argentium sølv. Ringen udføres også som Quatro, altså den unikke firkantede ringform, som kun Jan Jørgensen udfører på denne ergonomiske måde.

Real Eternity ekstravagant vielsesringe, vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld

Real Eternity vielsesringene.

Vielsesringe med evighedstegnet i midten, ringe i særklasse i forskellige bredder, og i enten guld eller hvidguld med en flot brillantbesat flade i dameringen. Et unikt design fra Jan Jørgensen, og godt dansk håndværk med omtanke i designideen.