Black Week Special: Spar 20% på alt.

Køb nu og få bytteret frem til 20. januar 2024. Gratis fingermåler følger med. Læs nederst.

Gaveide til hende -20%     Gaveide til ham -20%

Prisklasse:

BLACK WEEK-Service

Find alle smykker hvor du sparer 20% her.

Lad dig inspirere og spar 20% her.

Er det en gave, måske en julegave du er på udkik efter, så kan du trygt købe nu, fordi du får automatisk en udvidet bytteret frem til 20. januar 2024. Og du får selvfølgeligt en smukt indpakket gave, lige til at lægge under juletræet. Vi leverer til en pakkeboks, så du er sikker på at modtageren ikke får fingre i gaven før tid.

Er det en ring du vil købe eller give til en anden, så kan du også trygt handle hos os, fordi vi bytter eller ændrer gratis ringstørrelsen for dig, eller den heldige, der har fået en ring fra Jan Jørgensen i gave. Du får faktisk en gratis fingermåler med i dit køb, så i selv kan måle efter hvis ikke ringen passer i fingerstørrelsen. Det er ganske gratis og du får altid en betalt returlabel med fra os, så det er både nemt og gratis at få ændret en ringstørrelse eller kædelængde, også selvom det er en julegave.

Et Jan Jørgensen smykke er altid designet, så det kan komme til at sidde helt perfekt, og vi udfører selv alle smykkerne på vores værksted i Blokhus, hvor vi sætter en ære i at få smykkerne til at passe perfekt til dig. Derfor synes vi også at du skal have nem retur med betalt label for gratis ændring af ringstørrelser eller kædelængder. Vi gør din julegavehandel tryg og enkel, for vi slipper dig ikke før smykket passer perfekt.
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.