De smukkeste dansk designede morgengaver til ham og hende, fra Jan Jørgensen smykker


Udforsk morgengaven & værd at vide om vielsesringene

Brylluppet og festen vil I mindes i mange år, sammen med morgengaven. Jeres ringe skal også holde i mange år, og vi hjælper jer med at vælge de helt rigtige ringe.  

 
Køb den perfekte morgengave til hende hos Jan Jørgensen Smykker

Klassiske diamant creoler, altid smukke.

Smukt udførte diamant-creoler er en klassiker til hverdag og fest. Find morgengaven i lige den størrelse hun vil elske. Vælg også mellem diamanten som er fundet i naturen, eller den mere miljøvenlige labgrown diamant. Diamanterne er ens, og begge typer vil holde sig smukke hele livet.

Køb med naturlige diamanter her

Køb med labgrown diamanter her
 

Smukt hjerteformet vedhæng, den perfekte morgengave - Jan Jørgensen Smykker

Hjerternes fest.

Brylluppet bliver kaldt hjerternes fest. Så et hjerte til minde om den store dag er et smukt minde. Find hjertet i lige den størrelse som hun vil elsker at bruge hver dag. 

 
Guldbare i halssmykker den perfekte gave til ham - Køb hos Jan Jørgensen Smykker

Rå halssmykker, investeringsguldbarre til ham.

Hos Jan Jørgensen finder du nogle af de bedste morgengaver til gommen. Den perfekte morgengave til ham er et guldbarre smykke, som både er et rustikt smykke og en investering. Smykkerne tåler alt, han behøver ikke tage dem af i bad, ved sport eller havearbejde. De er lavet så stærke at de tåler alt.

Hjerteformet vedhæng i 14 karat guld med diamanter - Et minde for livet

Råt armbånd til ham, et minde for livet.

Et smukt og slidstærkt armbånd som morgengaven til ham, med 3. stk. rigtige 24 karat guldbarrer smukt indfattet i maskulint armbånd, monteret med de uopslidelige faldskærmsliner. Armbåndet tåler alt, han behøver ikke tage dem af i bad, ved sport eller havearbejde. De er lavet så stærke at det tåler alt.

 
 
Vielsesringe er et symbol på kærlighed - Vælg mellem et stort udvalg af vielsesringe designet af Jan Jørgensen

Værd at vide - generelt om vielsesringene.

Jan Jørgensen er kendt i den danske guldsmedebranche for sine forlovelses- og vielsesringe i et utal af designs. Gennem næsten 30 år har Jan været på markedet med ringe i guld,  kombineret guld og hvidguld, argentium sølv og senest også en række spændende ringe i ædelstål. Kollektionerne med forlovelses- og vielsesringe rummer et stort og varieret sortiment af ringe, og til priser så alle kan være med. Bag det hele ligger en erfaring og ansvarlighed, hvor design og det ædle guldsmedehåndværk er din garanti for vielsesringe, der kan bruges hele livet, og holder hele livet.

 

Guldringe er det perfekte symbol for vielsesringe - Læs mere om guldringe hos Jan Jørgensen Smykker

Værd at vide - guldringe.

Traditionelt har der været brugt guld til vielsesringe, og det ædle og smukke metal har også en række fordele mht. holdbarheden, udover at det er smukt. Jan Jørgensen holder selv meget af guld, det har en smuk glød, er godt at arbejde i, og kombineret med diamanter og hvidguld kommer der et utroligt liv i ringene. 14 karat guld er en meget slidstærk legering, som samtidig er så guldholdig, at ringene bevarer deres smukke glød/farve.

Der er mange forlovelses- og vielsesringe i kollektionerne fra smalle ringe på 3 mm til brede og kraftige ringe på 8 mm. Der er med mønstre, med diamanter, de fleste kan fås i både runde og i den særlige ergonomiske "quatro-form" - mulighederne for et gulddesign som du kan lide, er rigtig mange. Holdbarheden og muligheden for at ændre din ring i størrelse er perfekt, når vi taler om guld. Din guldring kan derfor holde hele livet og mere til, og tilpasses når behovet evt. opstår.

 

 
Alternativ til guld vielsesringe - hvidguld er et smukt og holdbart alternativ til de klassiske guldringe

Værd at vide - hvidgulds vielsesringe.

Mange tror, at der findes guld i naturen der er hvidt, det er ikke tilfældet. Der findes kun guld i den gule farve, som alle kender. Måden, hvidguld fremkommer på, er ved, at guldsmeden legerer guldet med noget meget hvidt metal, som overskygger den gule farve fra guldet. Det er typisk ædle metaller, som palladium og kobolt,  der blandes i guldet for at skabe den hvide farve. Hos Jan Jørgensen bruger vi noget patenteret legeringsmateriale, som giver hvidguldet den hvidest mulige farve, samtidigt med, at guldet gøres meget slidstærkt, men stadig så det kan forarbejdes af guldsmeden. Ønsker du hvide ringe, er hvidguld et valg, der kan holde hele livet. Du skal dog være opmærksom på, at ringene vil blive lidt gullige med tiden, i takt med at de slides.

 

Ædelstålringe er et smukt materiale at skabe smykker i - læs mere om ædelstålringe hos Jan Jørgensen Smykker

Værd at vide - ædelstålringe.

Ædelstål er et let og stærkt materiale. I mange år har man brugt stål i mange brancher og industrier. Først i de senere år har vi fået øjnene op for, at det også er smukt til fremstilling af smykker. Jan Jørgensen har lavet nogle spændende ringe med flotte mønstre og isat diamanter. Den rare firkantede form, som vi kalder quatro, kan også laves i stålringene, så ringene er behagelige at have på.

I ædelstålet kan der laves meget spinkle og elegante ringe lige som i guld, men fordelen er, at prisen på stålet er lavere end både guld og sølv. Normalvis er det ikke muligt at ændre stål i størrelse, men Jan Jørgensens kollektion er så håndværksmæssig godt lavet, at vi tilbyder denne service, som en af de få virksomheder i branchen.

 

 
Forlovelse eller vielsesringe fås i mange former - Find den form der passer dig bedst hos Jan Jørgensen

Værd at vide - ergonomisk eller klassisk form.

Du kan frit vælge, om du ønsker vores specielle ergonomiske pasform "quatro"  eller den mere traditionelle runde form.

Vores fingre er faktisk ikke helt runde, og derfor sidder den firkantede ring utroligt godt på enhver finger, og især er der en fordel når der sidder en stor diamant i toppen af ringen, for i quatro-formen vil den forblive øverst, og ikke dreje ned til en af siderne pga. tyngdeloven, som ved en rund ring.

Der er større håndværksmæssige udfordringer i at lave "quatro" formen, derfor er der et tillæg på prisen ved valget af denne. Vi er en af de få leverandører, der tilbyder denne ringform, og vi har valgt det, fordi vi gerne vil give jer nogle valgmuligheder, så I kan vælge den perfekte løsning til jeres behov.

 

 
Mange diamant typer hos Jan Jørgensen, vælg mellem de største og klareste diamanter

Værd at vide - naturlig eller labgrown diamanter.

Hos Jan Jørgensen kan du frit vælge mellem naturlige diamanter i flere kvaliteter. De naturlige diamanter henter vi direkte i Antwerpen, som er Europas centrum for handler med diamanter. Jan Jørgensen har mere end 30 års erfaring med indkøb og vurdering af diamanter, så du kan regne med at du hos os får den optimale diamant til prisen. Hertil har vi også garantier for at de indkøbte diamanter er konfliktfrie.

Som noget helt specielt hos Jan Jørgensen kan du også vælge de nye og fantastiske labgrown diamanter. Disse er skabt i et laboratorie, hvor forholdene i jordens indre er efterlignet, så der stille og roligt vokser en diamant frem. Deraf navnet "Labgrown".  Labgrown diamanter er fuldstændig mage til diamanter fundet i naturen, de har samme glans og samme hårdhed - kort sagt, de er ens, men priserne er ikke ens. Du kan få en fantastisk diamant i en kvalitet du meget sjældent kan finde i naturen, til en helt unik pris når du vælger en labgrown diamant.

 

Diamantsmykker som passer til alle livsstile - Se mulighederne hos Jan Jørgensen Smykker

Værd at vide - sport eller arbejde?

En del af ringkollektionen er lavet så muligheden for at bære vielsesringen om halsen er indbygget i designet, men du kan i alle ringene få lavet, så du kan bære ringene på en smuk måde om halsen.

På billedet kan kæden gå gennem hjerterne i ringen og dermed hænge pænt om halsen, men vi kan også i alle andre ringe lave små huller til kæder, så ringen hænger som et fint smykke, hvis f.eks. du har et job eller en sport, hvor ring på fingeren kan være et problem.

 

 
Design helt frit dit eget smykke hos Jan Jørgensen

Værd at vide - vælge selv overflader og diamant-isætning.

Ønsker du din helt personlige ring, så kan du sammensætte lige de farver og overflader du ønsker. Vi kan komme langt på tlf. og med mail for at forstå dine ønsker. Ofte koster det ikke ekstra at lave lige "jeres drejning" på ringene.

Det er rart at have indflydelse på de ringe, der skal binde jer sammen i ægteskabet, og derfor kan I ønske og med-designe jeres ringe, så I bliver helt tilfredse med dem, og så de er helt unikke og kun jeres.

Måske vil I have en anden sten i ringen, en større eller mindre sten i, et mønster med diamanter, en anden overfladebehandling el. lign. og det kan vi næsten altid hjælpe jer med. Jan Jørgensen kan også tegne skitser eller lave et helt særligt design, hvis det er ønsket.

 

 

 

Ringstørrelse er vigtig - Hos Jan Jørgensen Smykker kan ringstørrelsen altid tilpasses, så ringene passer perfekt

Værd at vide - jeres fingre ændrer størrelse med tiden.

Det vigtigste er, at din/jeres ring altid passer, og der har vi i både designet og i brugen af materialer (uanset om det er guld, sølv eller stål) tænkt på, at vi altid skal kunne ændre ringstørrelser, så du også om 20 år kan få ændret ringen til lige din størrelse.

Det er meget elementært og ganske hyppigt, at vores krop ændrer form med alderen, også vores fingre, og derfor er det af stor betydning, at du har valgt et design og et materiale, der lader sig forandre/ændre i størrelse - og det har vi sørget for at tænke på, så du kan trygt vælge smykker fra Jan Jørgensen, de er klar til at kunne omforandres og glæde dig livet igennem.

 
Skab minder med dine smykker, få sat en ny diamant i dit smykke - læs mere om mulighederne hos Jan Jørgensen Smykker

Værd at vide - minder, begivenheder i hendes ring.

Alle vielsesringene er udført af guldsmede på vores danske værksted, og derfor kan vi også altid tilføje en ekstra diamant i hendes ring.

Det er jo heldigvis begivenheder i livet af stor og glædelig betydning. Det kunne være, at der er kommet et barn til verden eller et næste barn, at der er en rund dag at fejre eller en anden stor begivenhed, som I vil mindes. Det kan I vælge at gøre ved at tilføje diamanter i vielsesringen.

På billedet ses forskellige måder at isætte diamanter på i ringene, mulighederne er mange.