DIAMANTSMYKKER

“Diamonds are a girl’s best friend”. Sådan sang Marilyn Monroe tilbage i 1953, og det var sandt dengang – og er det stadig i dag. Diamanter er et af naturens egne vidundere, simpelthen fordi de er knusende smukke og eksklusive. Diamantsmykker er derfor et godt valg til at forkæle dig selv eller en, du holder af.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Bæredygtige diamantsmykker

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige diamant smykker

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører diamantsmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle diamantsmykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.

DIAMANTSMYKKER MED NATURLIGE OG LABGROWN DIAMANTER

Du tænker måske, at diamantsmykker er enormt dyre og kun forundt dem med et stort budget. Det behøver dog ikke være sådan. Vores diamantsmykker fås i forskellige prisklasser fra 0-5.000 kr. og helt op til 100.000 kr., så der er god mulighed for at finde det smykke, der passer til dit budget – og selvfølgelig til din stil.

 

Vores diamantsmykker kommer med diamanter i forskellige størrelser og farver, og du kan således få et diamantsmykke med hvid, lyserød, blå eller sort diamant. Det giver meget forskellige udtryk, og det er derfor en god måde at gøre dit smykke personligt og tilpasse det til netop din stil. 

 

Vi tilbyder helt eksklusivt både diamantsmykker med naturlige og labgrown diamanter. De naturlige diamanter er unikke og har en særegen følelse af sjæl og historie, som giver smykket noget helt særligt. Labgrown diamanter er, som navnet antyder, skabt i et laboratorie, men har helt de samme kvaliteter som de naturlige – blot til en lavere pris. Læs mere om de smukke labgrown diamanter her .

 

KØB DIT NÆSTE DIAMANTSMYKKE HOS JAN JØRGENSEN SMYKKER

Hos Jan Jørgensen Smykker får du ikke alene eksklusive diamantsmykker i høj kvalitet – du får også guldsmedehåndværk baseret på mange års erfaring. Vi producerer alle vores smykker selv i vores værksted i Blokhus, og vi behandler alle diamantsmykker med stor kærlighed og omhu. Hvad enten du vælger et diamantsmykke med naturlige eller labgrown diamanter, kan du være sikker på, at vi har lagt en masse nænsomhed og kærlighed i tilblivelsen af det.