Guld armbånd til mænd

Velkommen til vores univers af guld armbånd til mænd. Her finder du hele vores sortiment af herre armbånd i guld, skabt af de allerfineste ædle metaller. De kan alle laves i forskellige længder, og du kan selv vælge hvilken type kæde, du ønsker. Hvilket armbånd er din favorit?
Prisklasse:

Eksklusiv anvendelighed - guldarmbånd til mænd og drengerøve

Vores chefdesigner, som har skabt og formgivet alle vores armbånd til mænd i guld, er ikke bare innovativ, nytænkende og aldeles original. Han er også en drengerøv. I hvert fald hvis han selv skal sige det. Og derfor er han også formidabel til at designe armbånd til andre (grandvoksne) drengerøve. Kronen på hans værk af anvendelige, originale og virkelig lækre armbånd til mænd i guld er vores Absolut Danish armbånd med 24 karat investeringsguldbarrer. Hvilken drengerøv har ikke, på et eller andet tidspunkt, drømt om sin helt egen guldbar? Det kan du få hos os, og du kan bære den i et armbånd, så du kan glæde dig over den dagen lang.

Absolut Danish armbåndene med investeringsguldbarre i 24 karat guld findes med flere forskellige størrelser på guldbarren - fra en diskret 1 grams guldbarre helt op til en ordentlig basse på 20 gram. Du kan også have flere guldbarrer på det samme armbånd. Se alle mulighederne i oversigten ovenfor.

En af vores egne favoritter af Absolut Danish guld armbånd til herrer er varianten med 3 stk. 1 grams guldbarrer monteret i 3 stk. 14 karat guld kassetter på en sort faldskærmsline. Det er også en mulighed at starte med 1 enkelt guldbarre på armbåndet og så supplere med flere hen ad vejen. Måske til livets mærkedage eller når du har overgået dig selv og indfriet dine personlige målsætninger. Hvordan anerkender du dig selv, når du har opnået noget, som er guld værd?


Guld i Blokhus

Vores sortiment indeholder også guld armbånd til mænd i 14 karat. Vores Absolut Danish armbånd er lavet i en variant med møtrikker i flere forskellige størrelser, som alle er formgivet i massivt 14 karat guld. En kombination af to forskellige størrelser på møtrikkerne giver en fin kontrast som fremhæver dem begge i alt deres enkelthed.

Alle vores herre armbånd i guld bliver tilvirket på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Kig ind til os næste gang du kommer til Nordjylland, og se hvilke andre smykker vores dygtige guldsmede frembringer.