Smykker til kvinder 

Smykker til kvinder er alt lige fra ringe og halskæder til armbånd og øresmykker. Sølv- og guldsmykker til kvinder er aldeles populære, og det er det oplagte valg til en gave til en, du holder af – og så holder de sig tilmed smukke i mange år.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Smykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige smykker til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Stort udvalg af smukke smykker til hende

Smykker har altid været en vigtig del af en kvindes garderobe uanset alder og stil. Fra enkle hverdagssmykker til ekstraordinære statement-smykker er der en lang række muligheder for kvinder at vælge imellem.

 

Hos Jan Jørgensen finder du moderne smykker, og du finder også klassiske smykker. Tag for eksempel et kig på de mange forskellige flotte ringe til kvinder , vi har i butikken og på hjemmesiden. Smukke smykker til kvinder finder du mange af hos Jan Jørgensen. Blandt andet er udvalget af halssmykker stort. Her finder du halssmykker til kvinder i blandt andet guld og sølv. Se alle vores halssmykker til kvinder lige her .

 

Jan Jørgensen Smykker designer og laver smukke smykker til kvinder i dansk design. Det hele er udtænkt, designet og produceret på værkstedet i Blokhus. Her bliver mange design inspireret af det livlige Vesterhav og den smukke natur. Øresmykker og armbånd er også en del af det store sortiment af smukke smykker til kvinder, som du finder i butikken og her på hjemmesiden. Brug filtreringsmulighederne, hvis der er noget specifikt, du leder efter. Gå på opdagelse i de mange smykker til kvinder her på siden.

 

Udtryk din personlighed med smykker til kvinder

Smykker til dame er en fantastisk måde at udtrykke din personlige stil på. Er du til det feminine og enkle, eller må det gerne være råt og udtryksfuldt? Måske kan du godt lide at mikse det lidt? Det er der rig mulighed for med Jan Jørgensen Smykker. Vi har smykker til alle kvinder, og som noget særligt laver vi rå og unikke smykker af paracord, som er snor, der bruges til faldskærmsudspring.

 

Det kan være en god idé at vælge, hvor du gerne vil lægge fokus, når du udvælger de smykker, du vil iføre dig. Er det ørerne, hænderne eller måske halsen, der skal løbe med opmærksomheden? Smykker til kvinder er en oplagt måde at fremhæve de dele af dig selv, du er mest vild med.

 

Der er ingen regler for, hvordan du sammensætter dine smykker, og du kan sagtens kombinere forskellige materialer og stilarter for at skabe et look, der udtrykker din personlige smag. Uanset hvilken type smykke du vælger, er det vigtigt at huske, at det skal føles komfortabelt og personligt. Smykker kan være en fantastisk måde at udtrykke sin personlige stil på, og der er ingen grund til at føle sig begrænset af tendenser eller traditioner. Vælg smykker, der passer til din personlighed og stil, og du vil altid føle dig godt tilpas og selvsikker.

 

Giv smykker til dame i gave

Vi kommer ikke udenom, at smykker til hende er den oplagte gaveidé. Det har det været i mange år, det er det stadig – og det kommer det også fortsat til at være. Det er en fantastisk måde at vise din hengivenhed og omtanke for modtageren, og hvis du kender lidt til hendes smag, er der gode forudsætninger for at ramme plet.

 

Skal du give en gave til din udkårne, er en ring et klassisk og godt valg, som utvivlsomt vil bringe glæde hos hende. Er gaven til en veninde, mor eller søster, kan øreringe, halskæder eller armbånd være gode bud på en betænksom gave, som hun kan bære i mange år og mindes den søde gestus og jeres særlige bånd.

 

Vi har en række smykkeserier med matchende smykker, som kan skabe en rød tråd i smykkelooket. Se blandt andet vores New Nordic Coast kollektion med inspiration fra de nordiske kyster eller vores Amazing kollektion med de smukkeste labgrown diamanter i blå, hvid, lyserød og sort. Et smykkesæt med fx øreringe og halskæde er en skøn gaveidé eller blot som selvforkælelse.

 

Unikke smykker til kvinder hos Jan Jørgensen Smykker

Når du køber damesmykker hos Jan Jørgensen Smykker, får du ikke en metervare – alle vores smykker er lavet med afsæt i det ædle guldsmedehåndværk og med stor passion for de eksklusive materialer. Det skinner igennem i alle vores unikke smykker til hende.

 

Har du et ønske om at få speciallavet et smykke til dig selv eller en, du holder af? Eller har du et smykke, du gerne vil have forandret eller omskabt til noget andet? Uanset hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig med at få drømmen til at gå i opfyldelse hos Jan Jørgensen Smykker. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.