Guldringe til kvinder

Velkommen til vores univers af guldringe til kvinder. Her finder du et stort udvalg af fingerringe i guld i både 8 og 14 karat. Her ses guldringe i mange forskellige og varierede designs, inklusiv en bred vifte af diamantringe i guld. I oversigten nedenfor kan du finde en guldring til enhver anledning. Uanset om du shopper til dig selv eller til en anden helt særlig kvinde.
Prisklasse:

Diamantring i guld

Fingerringe i guld er en klassiker i ethvert smykkeskrin og en nærmest uundværlig genstand for rigtig mange kvinder. Lige fra en klassisk alliancering i 14 karat guld med et ulige antal diamanter til en diamantring i guld med en enkelt funklende diamant.

Guld er et vidunderligt materiale og har en helt speciel varm glød. Det ædle metal er ikke bare kostbart og eftertragtet, det er også bestandigt og har en vis hårdhed, som gør det yderst velegnet til ringe, som bæres dagligt. Mange af vores ringe er desuden kendetegnet ved et kraftigt og gedigent design og udformning, som sikrer at din guldring kan bruges i mange år - nogle et helt liv.

Uanset om du er til kraftige ringskinner med store diamanter eller et mere slankt design med petite diamanter, finder du helt sikkert en ring, der er en prinsesse værdig.


Guldringe designet og produceret i Nordjylland

For mange af os er smykker, og især guldringe, forbundet med at modtage en gave ved en særlig lejlighed. Ofte givet af en person som står vores hjerte nær. En ring af guld givet på et af livets mærkedage får en helt særlig og unik betydning, som giver smykket værdi udover det sædvanlige. Og jo mere omtanke og personliggørelse der er lagt i smykket, jo mere bliver det værdsat af hende der bærer det.

Måske er en lyserød din yndlingsfarve, eller måske bliver du draget af dybderne i den sorte diamant. Alle vores guldringe kan laves med laboratorieskabte diamanter i pink, blå, sort og hvid.

Alle vores guldringe bliver designet og produceret fra bunden på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Her laver vi ringen efter alle kunstens regler og efter årelange traditioner fra guldsmedefaget. Vores dedikerede guldsmede formgiver ringene i hånden og lader guld og diamanter komme til live i alle vores designs. Kig ind og besøg os næste gang turen går til det Nordjyske. Se mere om vores værksted her.