Guldringe til kvinder

Guldringe er et af de mest populære smykker til kvinder, og det er en tidløs klassiker, der aldrig går af mode. De kan være enkle eller ekstraordinære i designet, med og uden sten, bære på en særlig symbolik eller blot være til pynt. Uanset hvad er det et smukt og eksklusivt smykke, du kan have i mange år.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Guldringene til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige guldringe til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Find en ring i guld, der passer til dig – eller en, du holder af

Velkommen til vores univers af eksklusive og unikke guldringe til kvinder. Her finder du et stort udvalg af fingerringe i guld i både 8 og 14 karat. Her ses guldringe i mange forskellige og varierede design, inklusiv en bred vifte af diamantringe i guld med diamanter op til 3 ct. Du kan derfor finde en guldring i forskellige prisklasser til enhver anledning og smag – uanset om du shopper til dig selv eller til en helt særlig kvinde.

 

For mange af os er smykker, og især guldringe, forbundet med at modtage en gave ved en særlig lejlighed. Ofte givet af en person, som står vores hjerte nær. En ring af guld givet på en af livets store mærkedage får en helt særlig og unik betydning, som giver smykket værdi udover det sædvanlige. Og jo mere omtanke og personliggørelse, der er lagt i smykket, jo mere bliver det værdsat af hende, der modtager og bærer det.

 

Diamantring i guld

Fingerringe i guld er en klassiker i ethvert smykkeskrin og en nærmest uundværlig genstand for rigtig mange kvinder. Lige fra en klassisk alliancering i 14 karat guld med et ulige antal diamanter til en diamantring i guld med en enkelt funklende diamant, der får lov at stå alene i sin slående skønhed.

 

Guld er et vidunderligt materiale og har en helt speciel varm glød. Det ædle metal er ikke bare kostbart og eftertragtet, det er også bestandigt og har en vis hårdhed, som gør det yderst velegnet til ringe, som bæres dagligt. Mange af vores ringe er desuden kendetegnet ved et kraftigt og gedigent design og udformning, som sikrer, at din guldring kan bruges i mange år – nogle et helt liv. Du kan endda også lade en ring i guld gå videre til kommende generationer, og på den måde er det et helt særligt smykke, der bliver fyldt med minder og affektionsværdi.

 

Uanset om du er til kraftige ringskinner med store diamanter eller et mere slankt design med petite diamanter, finder du helt sikkert en ring, der er en prinsesse værdig hos Jan Jørgensen Smykker.

 

Guldringe designet og produceret i Nordjylland

Hos Jan Jørgensen Smykker finder du et bredt udvalg af forskellige fingerringe i guld med forskellige unikke detaljer, der gør dem til personlige smykker, der kan afspejle dig og din stil. Måske er lyserød din yndlingsfarve, eller måske bliver du draget af dybderne i den sorte diamant. Alle vores guldringe kan laves med de fantastiske laboratorieskabte diamanter i pink, blå, sort og hvid.

 

Alle vores guldringe til kvinder er designet og produceret fra bunden på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Vi har mange års erfaring med guldsmedehåndværket, og det skinner igennem i hvert eneste smykke fra Jan Jørgensen Smykker.

 

Vi laver smykker efter alle kunstens regler og efter årelange traditioner fra guldsmedefaget. Vores dedikerede guldsmede formgiver ringene i hånden og lader guld og diamanter komme til live i alle vores design. Kig ind og besøg os, næste gang turen går til det nordjyske. Se mere om vores værksted her .