Romantic Collection

Romantic Collection er alt det gode fra Jan Jørgensen, men med fokus på maksimal design og guldværdi for pengene. Der er ikke gået på kompromis med materialerne, men fokuseret på, at ringene ikke skal blive for tunge og dermed mere kostbare. Ringene er lette, og du vil næste ikke kunne mærke dem på fingeren.

 
Simple vielsesringe i 14 karat guld eller hvidguld Romantic Style

Romantic Style vielsesringene

Romantic Style vielsesringene er de perfekte vielsesringe. Designet og formen hylder det elegante ved kærligheden. Der er mulighed for at kombinere guld farverne, så i får et rustikt og fantastisk par vielsesringe. Der er mulighed for at vælge forskellige typer overflader, om i er til blanke eller hamret. Romantic Style er de mest solgte vielsesringe her hos os, og er elsket af mange.

Billige vielsesringe Romantic Soul vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld

Romantic Soul vielsesringene

Lethed og elegance er, hvad Romantic Soul kan tilbyde. Disse vielsesringe har sjæl, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Vielsesringene er lette og behagelige. Dameringen fås med diamanter.

Romantic Square vielsesringe til hende og ham, fås i 14 karat guld eller hvidguld med diamant

Romantic Square vielsesringene

Romantic Square er, som navnet betyder firkantede vielsesringe. De firkantede former gør, at vielsesringene er ekstra behagelige at have på. Romantic Square har et stringent design, hvor elegancen kommer til udtryk. Diamanten som er i dameringen fastholdes på en helt speciel måde, som gør at diamanten fremstår ekstra flot.

Rustik vielsesringe til hende i guld eller hvidguld - Romantic Touch

Romantic Touch vielsesringene

Vielsesringe med diamanter i begge ringe. Ringene, som er i denne serie, er de perfekte vielsesringe. Selvom mange synes, at diamanter kun hører til i dameringen, er vi uenige. Herreringen har et lille udsnit som er belagt med diamanter, hvor det samme er gældende for dameringen. 

 
Romantic Square vielsesringe til hende og ham, fås i 14 karat guld eller hvidguld med diamant

Romantic Relief vielsesringene

Helt ekstraordinært udføres disse vielses og forlovelses ringe i bæredygtigt guld og sølv som er udvundet i Danmark. Romantic Relief er, de helt rå vielsesringe, som med deres helt rå look,egner sig perfekt til at udføre i guld og sølv som er udvundet i Danmark. Det rå look tillader nemlig en særlig fremstillingsproces hvor guld og sølv holdes i et lukket kredsløb, så du med garanti får ringe med det uhyre sjældne guld og sølv som er udvundet i Danmark. Mere bæredygtigt bliver de ikke. Læs mere om guld og sølv udvundet i Danmark, som du kun kan købe, hos Jan Jørgensen smykker.

Læs om guld & sølv udvundet i Danmark