Diamanthalskæde

Hvis du leder efter en halskæde, der er ud over det sædvanlige, bør du overveje en håndlavet diamanthalskæde fra Jan Jørgensen. Vores smykkeunivers byder på et hav af halskæder, der strækker sig fra de funklende og feminine til de rå og underspillede, så der er noget for enhver kvinde. Gå på opdagelse her på siden.

Prisklasse:
/
/
...
/

En unik diamanthalskæde udarbejdet i hånden

Diamanthalskæder har tradition for at være blevet brugt af kvinder som det, der giver prikken over i’et. Det har været den sidste, glimtende detalje til deres outfit, såvel som et symbol på deres personlige smag. Og med det sagt er én ting sikkert: Diamanthalskæder kommer aldrig til at gå af mode. Står du derfor og mangler et unikt smykke, eller leder du efter den perfekte gave til kvinden i dit liv, kan vi varmt anbefale en diamanthalskæde til kvinder fra vores eksklusive smykkeunivers. 

Hos Jan Jørgensen udarbejder vi alle vores halskæder på vores eget værksted i Blokhus, hvor vi producerer og designer hvert smykke fra bunden – i hånden vel at mærke. Men det særegnede stopper ikke der; vores guldsmede vælger også kun de mest udsøgte materialer og diamanter, så du kan få en halskæde ud over det sædvanlige. Så uanset om du leder efter en enkel, klassisk diamanthalskæde eller en chik kæde som et statement-piece, er vi sikre på, at du kan finde den blandt vores brede udvalg og dermed overraske dit livs kærlighed til fødselsdagen, årsdagen, eller blot gøre en dag ekstra speciel “bare fordi”.

Diamanthalskæder til kvinder i det fineste guld

Ønsker du en halskæde der aldrig går af mode, er en diamanthalskæde i guld lige noget for dig. Disse halskæder syner af et kunstværk i sig selv, og når lyset fanges i diamanterne, opstår der et funklende spil af farver, der kun forstærker guldets naturlige varme. Hvis du ønsker at halssmykke, der også får din egen gyldne varme frem, er dette et oplagt valg.

De fleste af vores diamanthalskæder formes i guld af 14 karat. Da guld er et metal, der kan formes, bukkes og skæres, er det nemt for vores guldsmede at udarbejde alt fra enkle til snørklede smykkedesign, alt efter hvilken stil du er til.

Diamanthalskæder med et koldt skær

Synes du ikke, at guldets glød passer i din smag, har vi selvfølgelig også et bredt sortiment af diamanthalskæder i sølv her på siden. Med et køligt, metallisk lys er sølv et klassisk valg for dig, der leder efter et halssmykke, der er noget helt særligt. Hvor nogle måske vil mene, at ikke alle kan bære guld, er diamanthalskæder i sølv perfekt til alle – uanset alder, hudtone eller smag.

Lad diamanthalskæden glimte i hvidguld

Hvis du leder efter en diamanthalskæde, der kombinerer guldets varme glød og holdbarhed med sølvets lyse glimt, har vi løsningen for dig. Vi tilbyder også halssmykker i hvidguld, som opnås ved at der tilsættes andre grundstoffer til guldet, hvilket giver en helt unik farve og dermed kan danne grundlag for en enestående halskæde.

En diamanthalskæde i hvidguld er et alsidigt smykke, der kan bæres til ethvert outfit. Med dets neutrale tone, er det et ideelt valg for dem, som søger et smykke, der kan kombineres på tværs af farver og stilarter. Det er dermed perfekt til den moderne kvinde, som værdsætter både funktionalitet og æstetik, når det kommer til smykkesamlingen.

Unikke kæder til diamanthalssmykket

Diamanthalskæder, der kombinerer de traditionelle ædelstene med utraditionelle kæder er blevet meget moderne, og denne innovative tilgang har vi hos Jan Jørgensen også taget til os. Du kan for eksempel få en en kæde af faldskærmsline, som tilfører et overraskende twist til den klassiske diamanthalskæde til kvinder med dens råhed, eller du kan vælge et halssmykke i Dyneema med et diamantvedhæng. Dette smykke tilbyder dig en enestående kontrast mellem det elegante og det industrielle, så du får et smykke, som både er iøjnefaldende og praktisk. Leder du efter en kæde, der er lidt mere traditionel, har vi også diamanthalskæder med ankerkæder, hvor kædens mere maskuline udtryk går godt med det feminine diamantvedhæng.

Håndlavede diamanthalskæder til kvinder fra Jan Jørgensen

Om du vælger en diamanthalskæde i guld, hvidguld eller sølv er underordnet, når du handler hos Jan Jørgensen – vores fantastiske guldsmede lægger et gennemført håndværk i dit smykke. Med deres øje for halskædens detaljer og samlede helhed samt en sans for at vælge diamanter og metaller i højeste kvalitet, er du sikret et enestående halssmykke hver gang.

Hvis du ikke finder den halskæde, der falder i din smag, har du altid mulighed for at få en specialdesignet diamanthalskæde til kvinden i dit liv hos os. Med årevis af erfaring med at udarbejde smykker i smykketraditionen, udarbejder vi gerne et smykke efter dine ønsker. Vil du høre mere, kan du altid kontakte os, eller du kan kigge ind i vores værksted, næste gang du er i Blokhus, Nordjylland. Så står vi klar til at hjælpe dig med at opfylde din smykkedrøm.

Diamant halssmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige halssmykker til kvinder med diamanter

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.