Udvalgte gaveideer til kvinder

Er det en gave du er på udkik efter, så kan du trygt købe nu, fordi du får automatisk en udvidet bytteret, til 14 dage efter du har givet gaven. Skriv blot i beskedfeltet i tjek ud hvornår du giver gaven, så registrerer vi din udvidede bytteret. 

Er det en ring du vil købe eller give til en anden, så kan du også trygt handle hos os, fordi vi bytter eller ændrer gratis ringstørrelsen for dig, eller den heldige, der har fået en ring fra Jan Jørgensen i gave. Du får faktisk en gratis fingermåler med i dit køb, så i selv kan måle efter hvis ikke ringen passer i fingerstørrelsen. Det er ganske gratis og du får altid en betalt returlabel med fra os, så det er både nemt og gratis at få ændret en ringstørrelse eller kædelængde, også selvom det er en gave.
Prisklasse:

Smykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige smykker til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.