Ofte Stillede Spørgsmål

Kontakt og Service

Hvordan kontakter jeg Web og Butik?

Hvis du har spørgsmål og gerne vil kontakte os, kan du nemt gøre det ved at skrive eller ringe til os på kontakt@janjsmykker.dk eller 96170202. Åbningstid: tirsdag til lørdag kl. 10-17. Har du spørgsmål til et specifikt smykke, kan du skrive i har du et spørgsmål under den aktuelle vare, så vi bedre kan svare dig. Du er også altid velkommen i vores butik i Blokhus med vores åbne guldsmedeværksted.

Hvor kan jeg købe Jan Jørgensen Smykker henne?

Der er flere muligheder for at købe vores smykker: På vores hjemmeside, i vores flagship store i Blokhus, eller hos en af vores 100 forhandlere i Danmark. For at se vores forhandlere, rul ned i bunden af hjemmesiden og tryk på +100 forhandlere

Får jeg et diamant/forsikringscertifikat med mit smykke?

Ja, der medfølger altid et smykkebevis med et Jan Jørgensen smykke, som beskriver diamantvægt og kvalitet samt guldets lødighed m.m. Disse smykkebeviser er også din sikkerhed for, at der er en beskrivelse af smykket og dermed genanskaffelsesprisen, hvis uheldet er ude med indbrud. Så har du dokumentation for smykkerne, der skal erstattes.

Laver vi graveringen, og følger graveringen med i prisen?

I mange af vores ringe indgår gravering uden ekstra omkostninger for dig. Du vil se et gratis graveringsfelt på varen, når gravering er muligt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker gravering på et smykke, hvor du ikke ser feltet; ofte kan det lade sig gøre at lave den gravering, du drømmer om. Det er nemmest for os at hjælpe, når du handler online eller i vores flagship store i Blokhus.

Hvordan returnerer jeg mit køb?

Du kan nemt returnere dit køb hos os. Når du modtager smykket, vil der også følge en returkonvolut, som du blot skal aflevere i den pakkeshop, hvor du hentede smykket. Den er allerede betalt af os og naturligvis også forsikret, så det er uden risiko for dig at returnere et smykke.

Hvordan refunderes mine penge?

Når vi modtager et smykke retur fra dig, returnerer vi dine penge med samme betalingsmiddel som du anvendte, uden fradrag. Du får altid det fulde beløb retur. Skal vi tilbageføre et beløb til din bankkonto, skal du være opmærksom på, at det kan tage nogle dage, før du kan se pengene på din konto.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, du kan fortryde dit køb indenfor 14 dage fra du har modtaget varen. Hvis du har købt flere varer, gælder de 14 dages returret fra det tidspunkt, du modtager den sidste vare. Derudover kan du bytte din vare til en anden inden for 30 dage.

Kan jeg købe et gavekort, og hvordan bruger jeg mit gavekort?

Hos Jan Jørgensen får du et gavekort pakket i en smuk gaveæske, perfekt som overraskelse. Gavekortets beløb bestemmer du selv. Udover køb i vores Flagship Store i Blokhus eller online, tilbyder vi unikke oplevelser ved indløsning, inklusive et gratis hotelophold. Bemærk: Gavekort kan ikke bruges hos forhandlere

Kan jeg forlænge returretten, når det er en gave, der gives senere?

Hvis det er en gave, du skal give, forlænger vi selvfølgelig din retur- og bytteret til 14
dage efter, du har givet gaven. Skriv blot i beskedfeltet ved checkout, hvornår du giver gaven, så registrerer vi det.

Kan jeg bytte min vare til noget andet?

Ja, har du fået en gave eller købt et smykke, kan du altid bytte til et andet smykke. Returretten gælder i 14 dage, og bytteretten i 30 dage.

Hvordan fungerer ombytningsserierne?

Som noget unikt ved Jan Jørgensen Smykker tilbyder vi mange af vores kollektioner
som ombytningssmykker. Det betyder, at du indenfor 2 år har mulighed for at ombytte dit smykke til et smykke med en større diamant. Smykket skal dog koste 40% mere end dit oprindelige smykke. Du kan læse mere om det fantastiske tilbud her

Er det mit ansvar, hvis pakken bliver væk ved returnering?

Nej, vi har forsikret pakken, når den sendes tilbage til os. Så du kan trygt og roligt sende retur til os.

Skal jeg bestille tid for at se på vielsesringe?

Nej, du er altid velkommen til at komme forbi os i Blokhus, hvor vores guldsmede står klar til at hjælpe jer. Det samme gælder online, hvor du kan ringe eller skrive til os.

Tilbyder vi specialdesign?

Ja, vi tilbyder specialdesign. Vi kan hjælpe dig både online og fysisk i vores butik Blokhus. Hvis du har nogle tanker eller drømme om speciallavede smykker, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak på 96170202 eller kontakt@janjsmykker.dk. Vi kan hjælpe både online og på værkstedet. Du kan læse mere her om, hvordan processen normalt foregår ved at klikke her

Hvor lang tid tager det at få lavet et specialdesign?

Det er svært at sige præcist, hvor lang tid det tager at få lavet et specielt design, da det afhænger af, hvad du ønsker at få lavet. Men som udgangspunkt tager det minimum 6 uger. Vi aftaler naturligvis fra starten af opgaven både pris og leveringstidspunkt. 

Betaling og Priser

Hvilke betalingsmidler kan jeg benytte?

Vi accepterer MobilePay, bankoverførsel, PayPal, og betalingskort. Du vil blive præsenteret for mulighederne, når du tjekker ud af kurven. Vær dog opmærksom på, at mange kreditkort har en maksgrænse på ca. 20.000, når du handler online. Dette er bestemt af kreditkortudstederne, men hvis du køber for mere end 20.000, kan du betale via din netbank. Du får automatisk oplysningerne, når du har tjekket ud af kurven.

Hvornår trækker I min betaling?

Vi trækker aldrig betalingen, før vi har fremstillet dit smykke og afsendt det.

Skal jeg betale for at få ændret en ringstørrelse eller en længde, hvis jeg har målt forkert?

Nej, du skal ikke betale for at få ændret ringstørrelse eller længde, hvis du har målt forkert. Dette er unikt for Jan Jørgensen, at vi tilbyder denne service. Husk, vi betaler også for returforsendelsen.

Skal jeg betale fragt ved returnering?

Nej, vi betaler returforsendelsen for dig, uanset årsagen.

Koster det ekstra at få lavet en bestemt overflade på et smykke?

Nej, vi producerer og laver alle vores smykker på vores åbne guldsmedeværksted i Blokhus. Uanset om du vælger en hamret, blank, eller mat overflade, koster det det samme. Kan du lide et design men foretrækker en anden overflade eller kombination, så kontakt os endelig. Det koster ikke ekstra at lave lige din foretrukne overflade.

Koster specielle ringstørrelser mere?

Nej, alle ringstørrelser koster det samme, også når du måske ender på et halvt nummer, eksempelvis 54,5, når 54 er for lille, og 55 er for stor. Ekstraordinært store størrelser på meget tunge guldringe kan kræve en merpris; disse størrelser møder du kun, hvis de ikke umiddelbart kan vælges i varens varianter. Skriv da i beskedfeltet ved checkout, hvilken størrelse du ønsker, så vender vi tilbage til dig.

Levering

Hvad koster fragten?

Hos os er fragten gratis, både ved afsendelse og eventuel retur. Du får automatisk en konvolut med en betalt returlabel, når du handler online. Vi betaler fragten uanset hvilket smykke du køber. Forsendelsen er forsikret af os, både når vi sender og hvis du skulle sende tilbage igen. Du kan være helt tryg ved at købe smykker hos os.

Hvor leverer I?

Vi leverer alle smykker forsikret med GLS, både til dig og eventuelt retur. Vi leverer til en pakkeudlevering nær dig, og du vælger selv under checkout, hvor du vil hente din pakke.

Hvor lang er leveringstiden hos Jan Jørgensen Smykker?

For klassiske diamantsmykker er leveringstiden 2-4 hverdage fra du har bestilt, til vi afsender smykket til dig. Hertil skal du lægge 1-2 dage for fragten med GLS, før smykket lander hos dig. For vielsesringe skal vi bruge lidt længere tid, nemlig 8-10 hverdage. Løser vi en specialopgave for dig, aftaler vi leveringstiden undervejs. Husk, vi fremstiller alle smykkerne i Blokhus, så vi kan ofte levere meget hurtigt, ned til 48 timer, så kontakt os gerne, hvis du er sent ude.

Er min forsendelse forsikret?

Vi forsikrer alle forsendelser mod bortkomst og skade, mens de er i transit fra Jan Jørgensen Smykker til modtageradressen. Det samme gælder for returforsendelser med den forsikrede returkonvolut, som du får med smykket.

Produkter og Tilpasning

Kan vi vælge forskellige bredder på vielsesringe/forlovelsesringe?

Ja, du kan nemt vælge forskellige bredder på vielses-/forlovelsesringe til ham og hende. Du finder altid single ringene under relaterede varer under vielsesringesættene. Hvis den ønskede bredde ikke er vist, kan vi altid hjælpe med at fremstille lige den bredde, du ønsker. Du kan kontakte os på kontakt@janjsmykker.dk eller tlf: 96170202.

Hvilken forlovelsesring skal jeg vælge?

Det er aldrig nemt at vælge den rette ring. Hvis du er i tvivl, er vi mere end klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte forlovelsesring. Vi deltager på samtlige bryllupsmesser i Danmark og har et tæt samarbejde med vores 100 forhandlere, så vi har et præcist kendskab til, hvad der trender lige nu, eller hvad der vil blive elsket inden for tidløse forlovelsesringe. Send os endelig en mail eller ring til os på kontakt@janjsmykker.dk eller 96170202. Åbningstid: tirsdag til lørdag kl. 10-17.

Kan jeg få præcis min fingerstørrelse i de gratis prøver?

Nej, de gratis prøver tilbydes kun i standardstørrelserne: dame str. 54 og herre str. 64. Disse gratis prøver fremstilles, så du kan se og prøve designet på din finger. Du skal dog stadig vælge din ringstørrelse, når du lægger den gratis prøve i kurven, men bemærk, at vi altid leverer standardstørrelserne 54 og 64. Det er helt uforpligtende for dig at bestille så mange gratis prøver, som du ønsker. Vi refunderer hele dit depositum, når vi modtager prøverne retur, og vi dækker også fragtomkostningerne.

Hvordan bliver vi 100% sikre på de rette mål af vores fingre?

Når du måler din finger med den gratis fingermåler, kan der stadig være en vis usikkerhed om målingen er 100% korrekt. Du kan dog roligt lægge ringen i kurven og vælge den størrelse, du har målt med fingermåleren. Hvis du eller vi er i tvivl, sender vi dig nogle gratis ekstra ringe, der ligger tæt på den målte størrelse. Dette gør vi, så du kan blive helt sikker på dit valg af størrelse, før vi påbegynder fremstillingen af dine ringe.

Kan jeg få udført smykker i 18 kt, rosaguld eller andre materialer?

Ja, vi kan udføre næsten alle opgaver i forskellige materialer, hvis dette ønskes. Du skal blot kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at lave et bestemt smykke fra vores kollektion i rosaguld med videre. Kontakt@janjsmykker.dk

Opkøber vi gammelt guld?

Ja, hvis du har gammelt guld, køber vi det gerne. Hvis du ønsker at sælge dit gamle guld, eller bruge det til at skabe et nyt smykke, er du velkommen i vores butik i Blokhus. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til kontakt@janjsmykker.dk

Kan vi anvende gammelt guld og diamanter til nye smykker?

Ja, vi kan for det meste godt anvende jeres gamle guld til at lave nye smykker med. At anvende gammelt guld eller diamanter med affektionsværdi kan være en smuk måde at genbruge det i eksempelvis vielsesringe. Du/I skal dog være opmærksomme på, at smykker udelukkende udført af jeres gamle guld ofte ikke kan blive så perfekte i overfladerne som ny legeret guld fra Jan Jørgensen. Men kom til Blokhus eller lad os vejlede jer online med nogle gode forslag til anvendelse af jeres guld og eventuelle diamanter. Som regel er et mere råt design eller hamrede overflader et klogt valg med gammelt guld.