Vielsesringe i guld

Vielsesringe i guld er noget af det mest klassiske – og smukke – når det kommer til vielsesringe. Det er et tidløst og elegant valg, som aldrig går af mode. Forsegl kærligheden med guldvielsesringe med eller uden diamanter, der markerer jeres helt særlige relation.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.

Prisklasse:
/
/
...
/

Guld vielsesringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt vielsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige guld vielsesringe

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører vielsesringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle vielsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.

Find de perfekte vielsesringe i guld

Gå på opdagelse i vores univers af vielsesringe i guld og bliv inspireret til de perfekte ringe til lige netop jer. I vores brede sortiment af vielsesringe i 14 karat guld finder I ringe i et hav af forskellige design og modeller. I finder alt fra vielsesringe i guld med diamanter til vielsesringe i guld med sten samt helt enkle guldvielsesringe, som er utroligt smukke og rene i deres udtryk.

De fleste ringe kan laves i flere bredder, så de passer til præcis jeres hænder. Desuden finder I ringe med forskellige overflader og strukturer samt et væld af vielsesringe med en eller flere diamanter. Ønsker du en vielsesring i guld med mulighed for at tilføje flere diamanter løbende, er vores Allianz Collection et godt sted at kigge. Er du til en hvid, sort eller måske lyserød diamant? Du finder det hele hos Jan Jørgensen.
 

Vielsesringe i 14 karat guld

Vielsesringe er de ultimative kærlighedssmykker, og det er nogle af de mest personlige smykker, der findes. Der findes mange symboler på kærlighed, tosomhed og evig troskab. Et af de ældste symboler er en ubrudt cirkel, som symboliserer netop evighed og ubrudt kærlighed uden ende og begyndelse. En symbolik, som er til stede i enhver ring. Jeres kærlighedshistorie kan videreføres i jeres vielsesringe ved f.eks. at få graveret hinandens navne i jeres ringe, en helt særlig dato eller måske noget helt tredje med en særlig betydning for jer. En vielselsesring i guld med en personlig indgravering giver jer mulighed for dagligt at huske på hinanden og det særlige, I har sammen.

Som par og som individer forandrer de fleste sig hele livet igennem. Behovet for forandring kan også opstå med et par vielsesringe. Derfor kan de fleste af vores vielsesringe i 14 karat guld også ændres i størrelsen, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi kan både gøre din vielsesring større og mindre, alt efter hvad behovet er.
 

Guldvielsesringe designet og produceret i Danmark

Inspirationen til designet på vores guldvielsesringe er hentet mange steder fra. Både i de klassiske kærlighedssymboler som hjerter, diamanter, en ubrudt cirkel m.m. Ofte er naturen også en betydelig medspiller, når det kommer til former og faconer, overflader og strukturer, for det er i virkeligheden her, det allersmukkeste opstår. Og så er brugbarhed og anvendelighed altid i højsædet i vores design. Særligt når det gælder vielsesringe, som vi typisk ønsker at bære hele tiden, resten af livet. Derfor er det også særligt vigtigt, at ringene er behagelige at bære, samt at de er solide og kan være med jer i alle livets gøremål. Vores design på vielsesringe i guld er karakteriseret ved at være solide og gedigne og samtidig elegante og smukke.

Alle vores guldvielsesringe er designet og produceret på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Her laver vi jeres ringe helt fra bunden efter alle kunstens regler og årelange traditioner fra guldsmedefaget. Vores dygtige guldsmede formgiver ringene i hånden, laver forskellige overflader, sætter ringene i størrelse og indfatter diamanter og sten med største omhu og præcision. Netop fordi vi laver alle vores vielsesringe i guld på eget værksted, har vi også mulighed for at lave jeres ringe præcis, som I ønsker – måske med en lille personlig detalje, som er helt unik for jer. I er meget velkomne til at besøge os næste gang, I er i det nordjyske.