Udforsk Luxuz serien.

Diamantsmykker med det ekstra touch - en elegant luksus-serie. Fås både med naturlige og miljøvenlige labgrown diamanter, i alle de størrelser du kan drømme om.

 

Luxuz ringene med naturlige diamanter.

Er lysten til smykker, som tilbyder noget ekstra, så er Luxuz netop dette. Hele serien byder på fantastiske danske designsmykker. Luxuz ringene kan fås i guld eller hvidguld. Ringen kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave eller forlovelsesring. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder når det kommer til diamantstørrelser, så du netop kan finde den kombination, som passer. Ringen er lavet så en masse mindre diamanter sidder langs skinnen, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i toppen.

Luxuz ringene med labgrown diamanter.

Luxuz ringene kan fås i guld eller hvidguld. Ringen kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave eller forlovelsesring. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder når det kommer til diamantstørrelser, så du netop kan finde den kombination, som passer. Ringen er lavet så en masse mindre diamanter sidder langs skinnen, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i toppen. Luxuz ringen tilbydes også med en laboratorieskabt diamant, hvilket gør, at du kan få en større diamant til en billigere pris, uden at gå på kompromis med kvalitet. Hvis ønsket er en laboratorieskabt diamant, medfølger muligheden for forskellige farver. Du kan frit vælge mellem en pink, blå, sort eller hvid diamant.

Luxuz halssmykkerne med naturlige diamanter.

Luxuz halssmykket kan fås i guld eller hvidguld. Halssmykket kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til kvinder. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Halssmykket er lavet med små diamanter i ophænget, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i midten af halssmykket.

Luxuz halssmykkerne med labgrown diamanter.

Luxuz halssmykket kan fås i guld eller hvidguld. Halssmykket kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til kvinder. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Halssmykket er lavet med små diamanter i ophænget, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i midten af halssmykket. Luxuz halssmykket tilbydes også med en laboratorieskabt diamant, hvilket gør, at du kan få en større diamant til en billigere pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis ønsket er en laboratorieskabt diamant, medfølger muligheden for forskellige farver. Du kan frit vælge mellem en pink, blå, sort eller hvid diamant.

Luxuz ørestikkerne med naturlige diamanter.

Luxuz ørestikkerne kan fås i guld eller hvidguld. Ørestikkerne kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til hende. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination som passer dig.

Luxuz ørestikkerne med labgrown diamanter.

Luxuz ørestikkerne kan fås i guld eller hvidguld. Ørestikkerne kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til hende. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer dig. Luxuz ørestikkerne tilbydes også med en laboratorieskabt diamant, hvilket gør, at du kan få en større diamant til en billigere pris, uden at gå på kompromis med kvalitet. Hvis ønsket er en laboratorieskabt diamant, medfølger muligheden for forskellige farver. Du kan frit vælge mellem en pink, blå, sort eller en hvid diamant.