Luxuz serien - Naturlige eller Labgrown diamanter

Diamant smykker med ekstra - en luksus serie

 

Luxuz ringene med naturlige diamanter

Er lysten til smykker, som tilbyder noget ekstra, så er Luxuz netop dette. Hele serien byder på fantastiske danske design smykker. Luxuz ringene kan fås i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Ringen kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave eller forlovelsesring. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamant størrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Ringen er lavet så en masse mindre diamanter sidder langs kanten, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i toppen.

Luxuz ringene med labgrown diamanter

Luxuz ringene kan fås i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Ringen kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave eller forlovelsesring. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Ringen er lavet så en masse mindre diamanter sidder langs kanten, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i toppen. Luxuz ringen tilbydes også med en laboratorieskabt diamant, hvilket gør, at du kan få en større diamant til en billigere pris uden at gå på kompromis med kvalitet. Hvis ønsket er en laboratorieskabt diamant, medfølger muligheden for forskellige farver. Du kan frit vælge mellem en pink, blå, sort en eller hvid diamant.

Luxuz halssmykkerne med naturlige diamanter

Luxuz halssmykket kan fås i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Halssmykket kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til kvinder. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Halssmykket er lavet så en masse mindre diamanter sidder langs kanten, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i midten af halssmykket.

Luxuz halssmykkerne med labgrown diamanter

Luxuz halssmykket kan fås i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Halssmykket kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til kvinder. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Halssmykket er lavet så en masse mindre diamanter sidder langs kanten, hvor en større diamant fastholdes af fire fatninger i midten af halssmykket. Luxuz halssmykket tilbydes også med en laboratorieskabt diamant, hvilket gør, at du kan få en større diamant til en billigere pris uden at gå på kompromis med kvalitet. Hvis ønsket er en laboratorieskabt diamant, medfølger muligheden for forskellige farver. Du kan frit vælge mellem en pink, blå, sort eller en hvid diamant.

Luxuz ørestikkerne med naturlige diamanter

Luxuz ørestikkerne kan fås i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Ørestikkerne kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til hende. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer

Luxuz ørestikkerne med labgrown diamanter

Luxuz ørestikkerne kan fås i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Ørestikkerne kan benyttes til enhver lejlighed, og er den perfekte gave til hende. Du er sikret et håndværk, som holder hele livet, og som kan nydes hver dag. Der er mange muligheder, når det kommer til diamantstørrelse, så du netop kan finde den kombination, som passer. Luxuz ørestikkerne tilbydes også med en laboratorieskabt diamant, hvilket gør, at du kan få en større diamant til en billigere pris uden at gå på kompromis med kvalitet. Hvis ønsket er en laboratorieskabt diamant, medfølger muligheden for forskellige farver. Du kan frit vælge mellem en pink, blå, sort eller en hvid diamant.