Fortrydelsesret - Retur og størrelses service

Vores service går ud over det, e-handelsloven foreskriver, for at tilbyde dig en ekstra fordel. Som en e-mærket virksomhed tilbyder vi dig altid gratis og forsikret forsendelse samt retur.

 

Fortrydelsesret.

Når du køber hos janjorgensensmykker.dk, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Inden for denne periode kan du informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Efter at have meddelt os din beslutning om at fortryde købet, har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Med din ordre modtager du en forberedt og forsikret returkonvolut. Denne konvolut skal du blot aflevere på det sted, hvor du oprindeligt hentede pakken. Det er både gratis og uden risiko for dig at returnere varen til os inden for de 14 dages fortrydelsesfrist.

Som en ekstra service tilbyder vi de samme fordelagtige betingelser i vores Flagship-butik i Blokhus, som når du handler online. Det betyder, at du kan fortryde et køb og returnere en vare under præcis de samme betingelser i vores Flagship-butik i Blokhus, som hvis du havde handlet på nettet. Dette er en selvfølge for os.

Udvidet bytteservice

Når du køber en gave hos Jan Jørgensen Smykker, tilbyder vi en udvidet bytteservice. Dette betyder, at du har mulighed for at bytte gaven inden for 14 dage efter, at du har givet den. For at benytte denne service, skal du blot angive datoen for gaveoverrækkelsen i beskedfeltet ved kassen, så registrerer vi automatisk din udvidede bytteservice.

Gratis ændring af ringstørrelse
Hvis du køber eller giver en ring som gave, kan du også føle dig tryg ved at handle hos os. Vi tilbyder nemlig gratis ændring af ringstørrelsen, hvad enten det er til dig selv eller til den heldige modtager af en ring fra Jan Jørgensen. Med dit køb medfølger en gratis fingermåler, så I selv kan måle og sikre, at ringen passer perfekt. Skulle ringen have brug for en størrelsesændring, er dette helt gratis, og vi inkluderer en betalt returlabel, så det er nemt og omkostningsfrit for dig at få justeret ringens størrelse eller kædelængden, selv når det drejer sig om en gave.
 

Altid gratis og forsikret fragt og retur

Hos Jan Jørgensen Smykker gør vi det nemt og sikkert for dig at handle online, hvilket understøttes af vores e-mærkning for tryg onlinehandel.

For at gøre din oplevelse endnu mere bekvem, tilbyder vi udover udvidet bytteservice for gaver og gratis størrelsesændringer, også gratis fragt og retur på køb over 500 kr.

Køb uden bekymringer: Vi forsikrer både leveringen til dig og eventuelle returforsendelser i forbindelse med størrelsesjusteringer eller ombytninger.

Med hvert smykkekøb fra Jan Jørgensen, modtager du en forsikret returkonvolut. Denne konvolut er allerede forsikret og forudbetalt for returfragt, så du blot skal aflevere den på afhentningsstedet.

Vil du vide mere - Online handelsbetingelser

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter, kan du dykke dybere ind i vores online handelsbetingelser. Disse er detaljerede og godkendt af e-mærket for din sikkerhed.

Vær opmærksom på, at vi hos Jan Jørgensen Smykker tilbyder de samme fordelagtige bytte- og returbetingelser i vores Flagship-butik i Blokhus som i vores webshop. Vi mener, at du bør have ensartede muligheder, uanset hvor du vælger at handle.

Læs mere i handelsbetingelserne her

Stadig i tvivl? Så tøv ikke med at kontakte os. 

Kontakt os her