Vil du fri?

Så er du på rette sted. Men hvad er den perfekte frierring? Der er selvfølgeligt ikke et perfekt svar på, hvad der er den perfekte frierring er.  Men du rammer altid rigtigt ved at vælge en ring med 1 eller flere smukke diamanter. Den helt konservative tilgang til en frierring er at den "bør" koste 1 månedsløn.

Vi udfører alle forlovelsesringene på vores eget værksted i Blokhus, og har du ramt lidt ved siden af med ringstørrelsen så tag det helt roligt for vi ændrer ringstørrelsen gratis. Det er også noget helt særligt at vi udfører alle forlovelsesringe med de mere miljøvenlige labgrown diamanter, hvor du kan få en rigtigt stor diamant uden at  have brugt flere månedslønninger. På linken herunder har vi samlet de ringe hvor du med garanti rammer en ring hun vil elske.

Se frierringen som hun vil elske.
Prisklasse:

Frier-ringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt forlovelsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige frier-ringe

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører ringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle forlovelsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.