Gratis hotelophold.

Vi ønsker at give jer den bedste oplevelse, så I på en afslappet måde kan besøge vores åbne værksted ved det skønne Vesterhav i Blokhus. Her kan I udforske mulighederne indenfor vielsesringe, specialopgaver eller andre smykkedrømme.
 

Ophold for 2 på Strandhotellet i Blokhus.

Tiltaler vores smykkeunivers jer? Eller ønsker I personlige forlovelses- eller vielsesringe? Måske drømmer I om et unikt smykke, hvor vi også kan indkorporere jeres egne ædelstene eller guld? Vi brænder for det ædle guldsmedehåndværk, og vil elske at hjælpe jer med at skabe jeres drømmesmykke.  Se også vores inspirationsunivers her.

Hvis noget af det ovenstående frister jer, tilbyder vi jer et gratis ophold på det luksuriøse Strandhotel midt i hjertet af Blokhus, lige ved det smukke Vesterhav. Så hvorfor ikke nyde en romantisk tur til Blokhus,  og samtidig opleve Jan Jørgensens fantastiske åbne guldsmedeværksted, og se om vi kan hjælpe jer med smykkedrømmene.

Blokhus er byen med kontraster, og overraskende for mange er det også, at opdage Danmarks største åbne guldsmedeværksted, og Jan Jørgensens hovedkvarter ligger lige midt i den lille charmerende badeby Blokhus.

Vores placering afspejler vores kærlighed til miljøet, og vores ønske om at give jer tid til at opleve håndværket og vores spændende designs, der strækker sig tilbage til 1989. Samtidig får I mulighed for at se vores dygtige guldsmede arbejde helt tæt på i afslappede omgivelser.

Dette får du gratis. 

- Overnatning på et Deluxe-værelse til 2 personer, inklusiv morgenmad.
- Fri adgang til minibaren.
- Fri adgang til wellness-området.
- Gratis parkering.

Vær opmærksom på følgende:
- 1 overnatning kan bookes fra mandage til og med fredage, med udtjekning lørdag formiddag.
- Et weekend-ophold (2 overnatninger)  kan bookes fredag med udtjekning søndag formiddag.
- Gratis ophold kan kun bookes uden for helligdage og hotellets højsæson, som strækker sig fra 15/6 til 1/9.

Hvis I ønsker at booke flere dage eller ønsker at booke inden for hotellets højsæson, kan dette gøres mod en egenbetaling, såfremt der er ledige pladser. Dette kan I arrangere direkte med hotellet.

Når I modtager voucheren fra os via post, vil I finde al den nødvendige information til at foretage jeres hotelreservation. Desuden vil I også modtage brochurer og andet relevant materiale fra os. Vi glæder os til at se jer på værkstedet.

Hvad forventer vi af jer?

Faktisk forventer vi ingenting af jer. Tilbuddet om et gratis ophold på Strandhotellet er ikke betinget af et køb. Det vil overraske os, hvis vi ikke kan hjælpe jer med en opgave eller et smykkekøb. Så der er ingen forpligtelser her!

Vi har jo allerede talt med jer om prisniveau og forventninger til materialer osv. i vores første kontakt. Vi har sandsynligvis også informeret jer om, at priserne typisk starter ved 15.000 kr. for specialopgaver eller holdbare vielsesringe, hvor ædle materialer som guld og diamanter indgår. Det er de kostbare materialer, der definerer priserne for jer.

Vi er altid gode til at finde ærlige og kloge løsninger sammen med jer, og vi kan altid ramme det budget, I måtte have. Det behøver nemlig ikke at være svært at give f.eks. et par vielsesringe eller et smykke et unikt og personligt præg, der er skræddersyet til jer. Vi påbegynder heller ikke en opgave, før I kender den endelige pris og har en klar forståelse for resultatet. Og I betaler selvfølgelig ikke, før smykket er færdigt. Det er fair, og det er "jysk".

Så slap af, det vil I opleve, at vi også gør. Skulle I blive de første, vi ikke har kunnet hjælpe på værkstedet, så har I forhåbentligt haft en hyggelig oplevelse i Blokhus. Opholdet forbliver stadig gratis for jer, selvom vi måske ikke har opfyldt jeres forventninger. Det er også "jysk".

Sådan kan I booke Strandhotellet.

Som nævnt har I haft en dialog med os, hvor vi har afstemt forventninger og omfanget af opgaven ved jeres kommende besøg, uanset om det drejer sig om vielsesringe, specialopgaver eller andre smykker. 

I har måske allerede indbetalt et depositum på kr. 1.495,- for at reservere guldsmedens tid til en specialopgave, og nu mangler I kun at få en dejlig tur til Blokhus og et gratis ophold på Strandhotellet, hvor I samtidigt besøger vores værksted.

Eller måske har I bare forelsket jer i vores design, hvad enten det er vielsesringe, diamantsmykker eller andet. Og I vil gerne se nærmere på smykkerne. Så er I  naturligvis også her berettiget til et gratis ophold på Strandhotellet. Og dette reserverer I ligeledes ved at indbetale et depositum på kr. 1.495,- Både depositum for evt. specialopgave og hotel depositummet, vil blive modregnet helt i den endelige betaling for opgaven, eller smykkekøbet.

I voucheren vil I finde alle nødvendige oplysninger, samt mere information om hotellet og os selv. Hotel-voucheren vil blive sendt fysisk til jer med posten, når du har lagt depositummet i kurven og tjekket ud. I kan derefter selv booke hotellet, når det passer jer bedst.

Skal I bestille tid på vores værksted?

I behøver ikke at bestille tid hos os, da vi automatisk får besked, når I har booket hotellet. Ud fra vores første dialog har vi allerede en idé om, hvad I forventer, så der vil altid være en dygtig guldsmed til stede til at hjælpe jer, når I kommer.

I skal blot nyde turen og opholdet, og hvis I besøger os om formiddagen, er det optimalt, men det er ikke et krav. Vi er altid klar til at hjælpe jer, og hvis I skulle opleve kort ventetid, tilbyder vi jer en forfriskning eller en kop baristakaffe i vores caféområde.

Vi ser frem til at møde jer og give jer en fantastisk oplevelse.

Er du stadig i tvivl? 

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig er usikker på, om vi kan hjælpe dig, om du også kan få et gratis hotelophold, eller hvis du har andre spørgsmål, så er det vigtigt, at du kontakter os med det samme! Vi er her for at give dig svar på alle dine spørgsmål og sikre, at du føler dig tryg ved at vælge os.

Du kan kontakte os på følgende måder:

E-mail: kontakt@janjsmykker.dk
Telefon: 96170202
Sms/mobil: 53 73 69 24
Messenger/Facebook: Skriv her.

Vi vil elske at byde dig velkommen hos os i Blokhus, ved det betagende Vesterhav. Vi er klar til at hjælpe jer i vores spændende omgivelser.