Diamondz serien- Naturlige eller Labgrown diamanter

Diamantsmykker som en komplet serie 

 
 

Diamondz ringene med naturlige diamanter

Diamondz serien er, som mange af de andre i diamant kollektionen, en serie af smukt design og kvalitet. Ringene som kan vælges i denne serie kan fås i 14 karat hvidguld eller guld. Diamantringen fås med mange størrelser diamanter i alt fra 0,05ct til 1,01 ct.

Diamondz garderingene

Diamondz garderringe er en simpel og tynd sidering. Det elegante design gør, at ringene passer perfekt som sideringe til f.eks. Diamondz ringen, men også mange andre designs. Garderringene leveres i 14 karat sølv, guld eller hvidguld.

Diamondz halssmykkerne med naturlige diamanter

Diamondz halssmykket er et tidsløst design. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark ulig mange andre steder. Halssmykket leveres i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer.

Diamondz ørestikkerne med naturlige diamanter

Diamondz ørestikkerne er et fortryllende design. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark ulig mange andre steder. Ørestikkerne leveres i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer.

Diamondz creoler med naturlige diamanter

Diamondz creoler er et fortryllende design, som sætter fokus på de ovale former. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark ulig mange andre steder. De elegante creoler leveres i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer.

Diamondz creoler med naturlige diamanter

Diamondz creoler er et fortryllende design, som sætter fokus på de ovale former. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark ulig mange andre steder. De elegante creoler leveres i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Tilvælg creoler med et ekstra diamant vedhæng, som giver et ekstra graciøst udtryk.

Diamondz armbåndene med naturlige diamanter

Diamondz armbåndet er et smagfuldt design. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark ulig mange andre steder. Det elegante armbånd leveres i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer dig.