Udforsk Diamondz serien.

De helt kraftige diamantsmykker, som bærer en masse muligheder for at kombinere på forskellige måder. Især i de smarte creoler kan du tilføje lige den diamant du ønsker.

 
 

Diamondz ringene med naturlige diamanter.

Diamondz serien er, som mange af de andre i diamant kollektionen, en serie af smukt design og kvalitet. Ringene, som kan vælges i denne serie, kan fås i 14 karat hvidguld eller guld. Diamantringen fås med mange størrelser diamanter i alt fra 0,05 ct. til 1,01 ct.

Diamondz garderingene.

Diamondz garderringe er en simpel og tynd sidering. Det elegante design gør, at ringene passer perfekt som sideringe til f.eks. Diamondz ringen, men også mange andre designs. Garderringene leveres i 14 karat sølv, guld eller hvidguld.

Diamondz halssmykkerne med naturlige diamanter.

Diamondz halssmykket er et tidløst design. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark. Halssmykket leveres i guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant-størrelser, så du netop kan finde den kombination og det prisniveau, som passer dig.

Diamondz ørestikkerne med naturlige diamanter.

Diamondz ørestikkerne er et fortryllende design. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark. Ørestikkerne leveres i guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant-størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer dig.

Diamondz creoler med naturlige diamanter.

Diamondz creoler er et fortryllende design, som sætter fokus på de ovale former. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark. De elegante creoler leveres i guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer dig.

Diamondz creoler med naturlige diamanter.

Diamondz creoler er et fortryllende design, som sætter fokus på de ovale former. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark. De elegante creoler leveres i guld eller hvidguld. Tilvælg creoler med et ekstra diamant vedhæng, som giver et ekstra graciøst udtryk.

Diamondz armbåndene med naturlige diamanter.

Diamondz armbåndet er et smagfuldt design. Hos os er du sikret høj kvalitet, da alt laves i Danmark. Det elegante armbånd leveres i guld eller hvidguld. Der er et stort udvalg af diamant størrelser, så du netop kan finde den kombination og prisniveau, som passer dig.