Sølv halskæde til mænd

Velkommen til vores univers af sølv halskæder til mænd. Her finder du maskuline halskæder, som er designet til at blive brugt - hver dag. De er alle produceret i sterlingsølv. På nogle af kæderne har vi kombineret sølvet med ædelstål, 14 karat guld eller investeringsguldbarre i 24 karat rent guld. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige den sølv halskæde, der passer til dig. Rigtig god fornøjelse.
Prisklasse:

Herre halssmykkerne er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige herre-halssmykker

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende herresmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Herre halskæde i sølv

Hos Jan Jørgensen mener vi, at smykker er til for at blive brugt. Det samme gælder naturligvis også for vores halskæder til mænd i sølv. Derfor har vi designet en række herre halskæder i sølv, hvor anvendelighed og elegance går hånd i hånd.

Motiverne på vedhængene på vores halskæder er karakteristisk maskuline, og fælles for dem alle er det enkle, men stærke udtryk. Og så selvfølgelig det gedigne håndværk der ligger bag. Selve vedhængene er også gedigne og kraftige. Det ses tydeligt på møtrik-vedhængene på vores Absolut Danish halssmykker. Møtrikkerne er formgivet i enten ædelstål, sterlingsølv eller 14 karat guld. De er alle massive, hvilket betyder, at de er enormt slidstærke og samtidig giver en behagelig tyngde, når du bærer dem. Man kan simpelthen mærke, at her tale om smykker af en vis kaliber.


Sølvhalskæde til mænd på slidstærke kæder

Fordi vi ved, at du formentlig ikke går og tager din halskæde af og på, f.eks. når du skal under bruseren, har vi lavet vores kæder af to forskellige og ualmindeligt slidstærke materialer. Den sorte faldskærmsline som bl.a. bruges til de amerikanske soldaters faldskærme, og den grå dyneema line som er 15 gange stærkere end stål.

De kan begge holde til at blive brugt, uanset hvilke aktiviteter du tager dem til. Og så kan du frit vælge, hvilken en af kæderne du ønsker sammen med dit vedhæng. Læs mere om den sorte faldskærmsline herog om den grå dyneema line her.


Skabt med bølgebrus i baggrunden

Alle vores ægte sølv halskæder til mænd bliver skabt på vores værksted i Blokhus i Nordjylland, som ligger tæt på det smukke og barske Vesterhav. Og netop ved Vesterhavet er hvor, vores chef-designer har fundet inspirationen til vores herresmykker med høj anvendelighed og enorm slidstyrke.