Smykker til mænd

Hos Jan Jørgensen laver vi personlige smykker til mænd med fokus på et robust og maskulint design. Vi bruger gerne materialer som Dyneema og faldskærmsline, som vi sammensætter med detaljer i guld, sølv og møtrikker i forskellige farver, så du med sikkerhed får et smykke, der passer til den mand, du er. Gå på opdagelse og find det helt rigtige herresmykke.
Prisklasse:

Herre smykkerne er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige herresmykker

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende herresmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.

Herresmykker til hverdagen

I en tid, hvor accessories ikke kun er forbeholdt kvinder, mærker vi, at smykker til mænd får mere og mere opmærksomhed. Hos Jan Jørgensen forstår vi vigtigheden af at tilbyde smykker, der afspejler tidens trends og som mænd kan se sig selv med. Derfor er vores udvalg af herresmykker skabt med den moderne mand i tankerne og omfatter nogle af de mest unikke og stilfulde muligheder på det danske smykkemarked.

 

Vores forskellige kollektioner af smykker til herrer spænder fra enkle og elegante design til mere komplekse og rå stykker. Uanset om du foretrækker et minimalistisk udtryk eller ønsker at tilføje mere iøjnefaldende elementer til hverdagens look, kan du i vores udvalg finde flotte smykker, som holder i mange år både i forhold til stil og materialer.

 

Armbånd til mænd med et maskulint og råt design

Armbånd til mænd kan variere betydeligt i stil og design, og et armbånd er selvsagt ikke bare et armbånd. Hos Jan Jørgensen forstår vores guldsmede betydningen af at tilbyde et bredt udvalg af armbånd til mænd, der passer til forskellige smage og præferencer. Derfor kan du finde herrearmbånd med rå og maskuline detaljer såsom møtrikker og vedhæng i både guld og sølv. Så uanset om du er på jagt efter et armbånd, der rummer en symbolik eller du blot ønsker at tilføje noget ekstra til dit look, har vi det perfekte herrearmbånd til dig. Ligesom alle vores andre smykker, er de udarbejdet med fokus på kvalitet, håndværk og design, så du er sikret et holdbart armbånd.

 

Et diskret glimt i øret med ørestikkere til mænd

Når det kommer til herresmykker, er ørestikkere end tidløs klassiker, og derfor kan de fås i både guld og sølv hos Jan Jørgensen. Dermed kan vi være sikker på, at vi har ørestikkere, der passer til enhver mand. Hvis du ønsker et symbol på luksus og raffinement, anbefaler vi gerne vores guldørestikkere. De er omhyggeligt håndlavet af vores erfarne guldsmede og så er de udsmykket med diamantindlægninger, der tilføjer et ekstra glimt til hverdagen. Er du mere til sølv, har vi selvfølgelig også et imponerende udvalg af sølvørestikkere med diamanter. Sølvet giver ørestikkerne en kølig elegance, der passer til både hverdagens lejligheder og specielle begivenheder. Vores sølvørestikkere er ligeledes prydet med diamanter af højeste kvalitet, der fanger lyset og henleder opmærksomheden på smykket, der pryder dit øre.

 

Håndlavede halskæder til mænd

Halssmykker er et klassisk form for smykke, der altid har haft en speciel plads i modeverdenen. I vores udvalg finder du halssmykker i lækre materialer, som emmer af maskulinitet, og er skabt med dedikation og omhu, ligesom alle vores andre smykker. De er udsmykket med fine detaljer i guld og sølv, men kan også fås med vores møtrikker i forskellige farver, hvis du ønsker et helt unikt herresmykke.

 

Herresmykker i unikt design

Uanset om du leder efter smykker til mænd til at fuldende et bryllupslook, som gave til en helt særlig person eller blot ønsker at forkæle dig selv med en smuk opgradering i din smykkesamling, har Jan Jørgensen de perfekte herresmykker. Vores herresmykker oser af kvalitet og sikkerhed. Du kan også regne med at få de skønneste smykker, hvor vores guldsmede designer og laver smykkerne i hånden på vores værksted i Blokhus.

 

Hvis du ønsker at få specialdesignet et herresmykke, kan du altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan tilfredsstille dine ønsker og behov. Dermed har du også mulighed for at være med til at designe et helt unikt smykke til den specielle mand i dit liv, om end det så er en kæreste, mand, søn, far eller noget helt femte.