Royal collection giver dig mulighed for bytte dit smykke til et andet smykke, fra Royal Collection med større diamant


Royal collection - ombytnings-smykker med sjæl

Royal Collectionen byder på et ekstravagant udvalg af dansk designet smykker inden for ringe, vedhæng og ørestikker

 

Royal Art ombytnings-smykkerne

Royal Art kollektionen er designet med henblik på at skabe et unikt smykke, som er ulige noget andet. Processen bag Royal Art har medført det perfekte design, hvor holdbarhed, funktionalitet og udseende er opnået i denne unikke serie fra Jan Jørgensen. Serien er en af mange, som indgår i ombytningsserierne, hvilket giver dig mulighed for bytte dit smykke. 

Royal Art vielsesringe i guld og hvidguld, fås både i hamret, blanke eller matteret

Royal Heart ombytnings-smykkerne

Royal Heart smykkerne bevidner om en hyldest til det evige kærlighedssymbol, nemlig hjertet. Det romantiske design bag denne luksuriøse serie, har været en svær og besværlig proces. Hyldesten til kærligheden kommer til udtryk gennem de smukke hjerteformet fatninger, som holder diamanten. Royal Heart smykkerne kan fås med forskellige diamantstørrelser, så du kan få det perfekte smykke, som passer til dig.   

Unik Royal Trend ring fås både i guld og hvidguld, op til 0,25 ct. diamant

Royal Trend ombytnings-ringene

Serien Royal Trend byder på et utraditionel design, hvor Jan Jørgensen har formået at skabe rustikke smykker, hvor de bløde former kommer frem. Royal Trend differentierer sig fra de klassiske design indenfor for ringe, ørestikker, vedhæng og halssmykker hvor det elegante stadig kommer til udtryk, og danner et unikt dansk design. 

Royal Heart er de perfekte ringe, fås både i hvidguld og guld op til 1 ct. diamant

Royal Romance ombytnings-ringene

Royal Romance serien er formet som en nytænkning på de ellers traditionelle designs, som findes. Serien byder på kvalitet, runde former, hvor en snært af dristighed er implementeret ind i de smukke smykker, hvilket ses i de skrå fatninger, som indkapsler diamanten 

Royal Romance er romantiske ringe som fås både i 14 karat hvidguld og guld

Royal Charm ombytnings-ringene

Royal Charm er ligesom Royal Art designet som en hyldest til kærligheden, hvor de enestående hjerteformet fatninger, som er lavet af Jan Jørgensen, kommer til udtryk i elegance. Designet i denne serie fremhæver det danske håndværk, hvor to hjerter asymmetrisk fastholder den elegante brillant. 

Hjerteformet vielsesringe Royal Charm, er den perfekte forlovelses ring, vælg mellem guld og hvidguld

Royal Class ombytnings-ringene

Ringene, som indgår i Royal Class serien, fremhæver det elegante håndværk inden for dansk smykkedesign. Med et sæt ringe fra denne serie får du et unikt produkt, hvor kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Den mageløse måde diamanten holdes i spænd, skaber en behagelig følelse når ringen benyttes

Ombyt helt frit dit diamantsmykke - du får den fulde købspris retur

Hos Jan Jørgensen Smykker kan du helt frit bytte dit diamantsmykke til et smykke med en større diamant. Du betaler kun differencen mellem, hvad dit gamle smykke kostede, og det som det nye koster. Du får faktisk hele din købspris for dit gamle smykke retur, når du bytter. Det har i mange år været en tradition for Jan Jørgensen Smykker at tilbyde dig denne helt unikke mulighed, som faktisk kun kan gennemføres i Danmark. Klik på knappen nedenfor for at læse mere.