Øreringe i guld

Velkommen til vores univers af guldøreringe. Her finder du ørestikker og øreringe i guld, nærmere betegnet i 8 karat og 14 karat guld. Vores design er mange og varierende, men fælles for dem alle er, at de er fremstillet af vores dygtige guldsmede i Nordjylland. 

På siden her har vi samlet alle vores store og små øreringe i guld, så du nemt kan finde det perfekte par. 
Prisklasse:
/
/
...
/

Guld øresmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige øresmykker til kvinder i guld

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Øreringe i ægte guld med diamanter

Et par guldøreringe er et musthave i ethvert smykkeskrin. Og uanset om der er diamanter i eller ej, er det et smykke de færreste kvinder vil undvære. Særligt de klassiske og tidsløse guldøreringe med diamanter er et skattet smykke. De er smukke både til hverdag og til fest og passer til alt andet – både i smykkeskrinet og i garderoben. Med diamanter i ørerne fremhæver diamantens vidunderlige skin og glimten din egen indre glød. Og det kan man da kun blive i godt humør af.

 

I vores ombytningsserier Present og Celebrate finder du øreringe i 14 karat guld med naturlige diamanter af højeste kvalitet – både hvad angår farve og renhed på diamanten. I begge serier er grabberne i diamanternes fatning dråbeformede, som giver et let og moderne udtryk til de klassiske diamantøreringe i guld. Hvis du er glad for det klassiske look, og ønsker at give det et ekstra twist, er vores Brillanz-ørebøjler fantastiske. Her får du hele 6 funklende diamanter og et par guldøreringe med masser af wow-effekt.
 

Guldøreringe: 8 og 14 karat

Guld er det mest eftertragtede og efterspurgte af de ædle metaller. Det har en helt vidunderlig varm og indtagende glød og er ideelt at formgive smykker i. Guld i 8 karat og 14 karat er et forholdsvis hårdt metal, og egner sig derfor rigtig godt til smykker som bruges dagligt. Derfor er størstedelen af vores smykker også formgivet i netop 8 karat og 14 karat guld.

 

Vores guldøreringe i 14 karat er en ægte skat. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det kan ses i den fortryllende glød, som kun 14 karat guld kan tilbyde. Disse smykker er ikke blot et statement, men også en livslang investering. Vores mål er at skabe guldøreringe, der ikke kun vil glæde dig, men som også kan gå i arv fra generation til generation. Fuldstændig som du kender det fra de fine guldsmykker, som du har fra din farmor, mormor eller oldemor, der ser ud som var de lavet i går.
 

De smukkeste store og små guldøreringe

Vores udvalg spænder fra store, iøjnefaldende guldøreringe og dristige design til de mere subtile og elegante små guldøreringe i form af ørestikkere. Nogle vil gerne pryde ørerne med store guldøreringe, som kan ses på afstand, hvor andre er til diskrete små øreringe, som opdages, når man kommer helt tæt på. Uanset din præference vil vores smykker altid skille sig ud fra den masseproducerede standard – bærer du med andre ord et par guldøreringe fra Jan Jørgensen, kan du være sikker på, at du får særlige kvalitetssmykker, der er som ingen andre. Vores guldøreringe er skabt til dem, der søger noget unikt, som taler til deres personlige stil og bidrager til et luksuriøst udtryk.

 

Eksklusive guldøreringe med unikke detaljer

Selvom guldøreringe er en tidløs klassiker, er der noget helt unikt ved Jan Jørgensens eksklusive kollektion af håndlavede guldøreringe. Vores dedikation til 100 % dansk design og håndværk skinner igennem i hvert eneste par øreringe. Når du ser vores smukke guldøreringe, vil du hurtigt opdage, at de er som ingen andre; fyldt med skønne detaljer, der er udført med omhu, og som bidrager til en eksklusivitet. Og det er netop det, der er med til at gøre vores guldøreringe til ægte kunstværker.

 

Alle vores smykker er designet og produceret på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Og vi inviterer gerne indenfor i vores kreative og skabende miljø, næste gang du er i Nordjylland.

 

Øreringe skræddersyet til dig og dine drømme

Hos Jan Jørgensen handler det ikke kun om at bære smykker, det handler om at bære en del af dig selv. Derfor skal dine kommende øreringe i guld være lige præcis, som du ønsker dem. Måske du finder et par på siden her, som lever op til dine forestillinger. Det kan også være, at du søger noget endnu mere unikt – er det tilfældet, tilbyder vi dig muligheden for at få designet dit helt eget par unikke guldsmedøreringe. Vores dygtige håndværkere står klar til at hjælpe dig med at skabe smykker, der fortæller din personlige historie. 


Hos Jan Jørgensen er vi altid klar på en ny udfordring, og vi lover, at vi går ærligt og grundigt til opgaven. Vi laver øreringe i ægte guld efter alle kunstens regler og efter årelange traditioner. Kig ind og besøg os, næste gang du er i det nordjyske.