Øreringe i guld

Velkommen til vores univers af øreringe og ørestikker i guld. Her finder du øreringe og ørestikker i guld, nærmere betegnet i 8 karat og 14 karat guld. Vores designs er mange og forskellige. Fælles for dem alle, er at de er fremstillet af vores dygtige guldsmede i Nordjylland. I oversigten her har vi samlet alle vores øreringe i guld, så du nemt kan finde det perfekte par. God fornøjelse.
Prisklasse:

Guld øreringe med diamanter

Et par guldøreringe er et must-have i ethvert smykkeskrin. Og uanset om der er diamanter i eller ej, er det er smykke de færreste kvinder vil undvære. Særligt de klassiske og tidsløse guld øreringe med diamanter, er et skattet smykke. De er smukke både til hverdag og til fest og passer til alt andet - både i smykkeskrinet og i garderoben. Med diamanter i ørerne fremhæver diamantens vidunderlige skin og glimten din egen indre glød. Og det kan man da kun blive i godt humør af.

I vores ombytningsserier Present og Celebrate finder du øreringe i 14 karat guld med naturlige diamanter af højeste kvalitet - både hvad angår farve og renhed på diamanten. I begge serier er grabberne i diamanternes fatning dråbeformede. Dette giver et let og moderne udtryk til de klassiske diamant øreringe i guld. Hvis du er glad for det klassiske look, og ønsker at give det et ekstra twist er vores Brillanz ørebøjler fantastiske. Her får du hele 6 funklende diamanter og et par guld øreringe med masser af wow-effekt.


Øreringe i 14 karat guld

Guld der det mest eftertragtede og efterspurgte af de ædle metaller. Det har en helt vidunderlig varm og indtagende glød og er ideelt at formgive smykker i. Guld i 8 karat og 14 karat er et forholdsvis hårdt metal, og egner sig derfor rigtig godt til smykker som bruges dagligt. Derfor er størstedelen af vores smykker også formgivet i netop 8 karat og 14 karat guld.

Alle vores er smykker designet og produceret på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Og vi inviterer gerne indenfor, i vores kreative og skabende miljø, næste gang du er i Nordjylland.