Diamantring

Nogle vil nok sige, at en diamantring er det ultimative smykke. Med en diamantring på fingeren udstråler du en eksklusiv stil, som er svær at overgå. Diamantringe til kvinder er tidløse og elegante smykker, som sætter prikken over i’et på enhver stil og tilføjer noget helt særligt og enormt smukt.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Diamantringene til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige diamantringe til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Vælg den helt rigtige ring med diamant

En diamantring er for mange lidt en investering, og derfor er det vigtigt at finde netop den ring, som passer til din smag. Hos Jan Jørgensen Smykker har vi et stort udvalg af diamantringe i forskellige materialer, diamantkvalitet, diamantstørrelse, farve på diamanterne og antal diamanter, ligesom du kan finde ringe med en eller flere diamanter i forskellige prisklasser.

 

Vores diamanter fås i forskellige størrelser fra 0,03 ct. til 3,0 ct. Karat er en måleenhed for en diamants vægt – jo højere karat, desto mere sjælden og værdifuld er diamanten. Du kan vælge imellem naturlige diamanter og labgrown diamanter , som begge er utroligt smukke. Med labgrown diamanter får du tilmed mulighed for at vælge diamanter i farverne lyserød, blå og sort og derved få en ring, der er lidt ud over det sædvanlige. 

 

Kombinationen af materiale på ringen, typen af diamant og designet har stor betydning for det samlede udtryk på din ring. En guldring med diamant tilføjer et varmt og klassisk touch til din stil, mens en sølvring med diamant eller en diamantring i hvidguld har et mere køligt og minimalistisk udtryk, som både er moderne og tidløst. Der er også mulighed for at vælge diamantringe til kvinder med blandede materialer for et helt unikt og meget klædeligt udtryk.

 

Giv en diamantring til din udkårne

En diamant er en af naturens mest værdifulde og holdbare ædelsten, og den formår at fange øjet med sin glans og strålende skønhed. En diamantring er derfor en oplagt gaveidé til kvinden i dit liv – uanset om den skal markere en særlig samhørighed, såsom en vielsesring eller forlovelsesring , eller blot være en betænksom gave til fødselsdag, jul eller “bare fordi”. Diamanters sjældenhed og elegance gør dem til den foretrukne sten i forlovelses- og vielsesringe, og deres tidløse karakter gør, at de kan bruges i mange, mange år. En diamantring er mere end blot et smykke; den er et symbol på evig kærlighed og engagement, og vi kan godt love, at den vil falde i god jord hos den heldige modtager. 

 

Vi tilbyder altid gratis gaveindpakning, så det eneste, du skal gøre, er at vælge den ring, du vil forære din udkårne. Vi står også altid klar med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

 

Håndlavede diamantringe til kvinder

Diamanter har fascineret mennesker i årtusinder med deres gnistrende skønhed og dyrebare karakter, og det er fortsat et af de foretrukne materialer, når det kommer til smykker. Hos Jan Jørgensen Smykker er vi specialiserede i at kreere diamantsmykker, og vores mangeårige erfaring gør, at du altid kan vide dig sikker på at få smykker af allerhøjeste kvalitet her. 

 

Når du køber en diamantring hos Jan Jørgensen Smykker, får du ikke en metervare. Hver eneste ring er lavet med stor omhyggelighed og passion for guldsmedehåndværket i vores værksted i det nordjyske Blokhus. Der er tænkt på enhver lille detalje og helheden, som på smukkeste vis går op i en højere enhed.

 

Du finder blandt andet diamantringe til kvinder i vores unikke kollektioner Royal , Dream og Amazing , som er originale og smukke design kreeret af Jan Jørgensen Smykker. Har du særlige ønsker til en diamantring til dig selv eller en helt særlig person i dit liv? Så kontakt os endelig med din forespørgsel – så hjælper vi med at gøre drømmeringen til virkelighed.