Udforsk Jewelz serien.

En stringent klassiker, skabt til de smukke funklende diamanter.

 

Jewelz ringene med naturlige diamanter.

Jewelz ringen er en eksklusiv diamantring, som er designet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Blokhus. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantringene kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ringen fås med op til 1,01 ct. men også med en diamantstørrelse helt ned til 0,05 ct.

Jewelz ringene med labgrown diamanter.

Jewelz ringen er en eksklusiv diamantring, som er designet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Blokhus. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantringene kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ringen fås med op til 1,01 ct. men også med en diamantstørrelse helt ned til 0,05 ct. Hos os tilbydes muligheden for laboratorieskabte diamanter også, hvilket gør at du kan få en stor diamant til en markant lavere pris.

Jewelz halssmykkerne med naturlige diamanter.

Jewelz halssmykket er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamanthalssmykket kan fås i 8 eller 14 karat guld. Halssmykket fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct.

Jewelz halssmykkerne med labgrown diamanter.

Jewelz halssmykket er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamanthalssmykket kan fås i 8 eller 14 karat guld. Halssmykket fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct. Hos os tilbydes muligheden for laboratorieskabte diamanter også, hvilket gør du kan få en stor diamant til en markant lavere pris.

Jewelz ørestikkerne med naturlige diamanter.

Jewelz ørestikkerne er designet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantørestikkerne kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ørestikkerne fås med op til ialt: 2,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct.

Jewelz ørestikkerne med labgrown diamanter.

Jewelz ørestikkerne er designet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantørestikkerne kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ørestikkerne fås med op til ialt: 2,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct. Hos os tilbydes muligheden for laboratorieskabte diamanter også, hvilket gør du kan få en stor diamant til en markant lavere pris. De labgrown diamanter giver ligeledes muligheden for at få en farvet diamant.

 

Ørestikkerne er nøglen til meget mere.

Jewelz ørestikkerne er klassikeren som hos Jan Jørgensen er blevet til et helt puslespil af spændende og elegante øresmykker, hvor du kan sammensætte lige de øressmykker du drømmer om. Udforsk de mange muligheder på knappen nedenfor.
 

Ørestikkerne på en ny måde.

Jewelz ørestikkerne er som et helt puslespil, hvor du kan tilføje elegante svævende diamanter under øret. Det hele er så smart udført, at diamanten under øret altid kan justeres af dig selv så den sidder helt perfekt. Udforsk dine mange muligheder på knappen nedenfor.

Udforsk Jewelz samleørestikkerne