Jewelz serien- Naturlige og Lab. diamanter

Eksklusive diamantsmykker 

 

Jewelz ringene med naturlige diamanter

Jewelz ringen er en eksklusiv diamantring, som er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark ulig mange andre steder. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantringene kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ringen fås med op til 1,01 ct. men også med en diamantstørrelse helt ned til 0,05 ct.

Jewelz ringene med labgrown diamanter

Jewelz ringen er en eksklusiv diamant ring, som er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark ulig mange andre steder. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantringene kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ringen fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct. Hos os tilbydes muligheden for laboratorieskabt diamanter også, hvilket gør du kan få en stor diamant til en markant lavere pris.

Jewelz halssmykkerne med naturlige diamanter

Jewelz halssmykket er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark ulig mange andre steder. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamanthalssmykket kan fås i 8 eller 14 karat guld. Halssmykket fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct

Jewelz halssmykkerne med labgrown diamanter

Jewelz halssmykket er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark ulig mange andre steder. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamanthalssmykket kan fås i 8 eller 14 karat guld. Halssmykket fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct. Hos os tilbydes muligheden for laboratorieskabt diamanter også, hvilket gør du kan få en stor diamant til en markant lavere pris.

Jewelz ørestikkerne med naturlige diamanter

Jewelz ørestikkerne er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark ulig mange andre steder. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantørestikkerne kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ørestikkerne fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct.

Jewelz ørestikkerne med labgrown diamanter

Jewelz ørestikkerne er fremstillet og produceret i Danmark. Hos Jan Jørgensen er alt lavet i Danmark ulig mange andre steder. Det betyder, du er sikret høj kvalitet og flot dansk design. Jewelz diamantørestikkerne kan fås i 8 eller 14 karat guld. Ørestikkerne fås med op til 1,01 ct. men også med en diamant størrelse helt ned til 0,05 ct. Hos os tilbydes muligheden for laboratorieskabt diamanter også, hvilket gør du kan få en stor diamant til en markant lavere pris. De labgrown diamanter giver ligeledes muligheden for at få en farvet diamant.