Dream collection  - vielsesringe med 3 ct. diamant


Dream collection - De største og smukkeste diamanter

Dream collection. Diamanter så store som disse finder du kun i Jan Jørgensens vielseskollektion. Vi designer og udfører selv alle smykkerne med det ædle guldsmedehåndværk. Derfor er det også kun Jan Jørgensen, som kan tilbyde en så kostbar kollektion med så mange valgmuligheder i designet og endda også i diamantkvaliteter. Alle designs  går fra 1,01 ct. helt op til 3,00 ct.  Her indgår både naturlige diamanter og de nye labgrown diamanter, valget er dit. Men bemærk hvor stor værdiforskellen er mellem Naturlige og labgrown diamanter. Begge diamanter er ens, har ens egenskaber, men prisen er ikke ens.

 
Dream Lovez vielsesringe med  3,0 ct. diamant til hende

Dream Lovez 1,01 ct. naturlig diamant

Dream som vi kalder serien, er en drøm. Serien er det ultimative luksus inden for dansk håndværk. Uanset hvilke vielsesringe som vælges fra kollektionen, kan I forvente top kvalitet og eksklusivitet. Dream Lovez er, som navnet antyder, en hyldest til kærligheden. Måden det kommer til udtryk er, at diamanten fastholdes af fire fatninger som er formet som hjerter. Dame vielsesringen kan vælges med 1,01 ct. 1,50 ct. 2,00 ct. 2,50 ct. eller 3,00 ct. Det er meget store carat størrelser, hvilket er grunden til navnet Dream. 

Vielsesringe med 2,0 ct sten - Dream Heartz unik dansk design

Dream Heartz 1,01 ct. labgrown diamant

Dream som vi kalder serien, er en drøm. Serien er det ultimative luksus inden for dansk håndværk. Uanset hvilke vielsesringe, som vælges fra kollektionen, kan I forvente top kvalitet og eksklusivitet. Dream Lovez er, som navnet antyder, en hyldest til kærligheden. Måden det kommer til udtryk er, at diamanten fastholdes af fire fatninger ,som er formet som hjerter. Damevielsesringen kan vælges med 1,01 ct. 1,50 ct. 2,00 ct. 2,50 ct. eller 3,00 ct. Det er meget store carat størrelser, hvilket er grunden til navnet Dream. De laboratorieskabte diamanter gør, at denne drøm kan gå i opfyldelse. Der er rigtig stor forskel på prisen, hvis diamanten i dameringen er laboratorieskabt frem for med de naturlige diamanter.

Dream Spirit vielsesring til hende med stor sten 3,0 ct diamant i 14 karat guld

Dream Spirit 1,01 ct. naturlig diamant

Dream, som vi kalder serien, er en drøm. Serien er det ultimative luksus inden for dansk håndværk. Uanset hvilke vielsesringe som vælges fra kollektionen, kan I forvente top kvalitet og eksklusivitet. Spirit damevielsesringen kan vælges med 1,01 ct. 1,50 ct. 2,00 ct. 2,50 ct. eller 3,00 ct. Det er meget store carat størrelser, hvilket er grunden til navnet Dream.

Dream Luxuz special vielsesringe med store sten - Vælg mellem 1, 2, eller 3,0 ct. sten

Dream Luxuz 1,01 ct. labgrown diamant

Dream, som vi kalder serien, er en drøm. Serien er det ultimative luksus inden for dansk håndværk. Uanset hvilke vielsesringe som vælges fra kollektionen, kan I forvente top kvalitet og eksklusivitet. Luxuz damevielsesringen kan vælges med 1,01 ct. 1,50 ct. 2,00 ct. 2,50 ct. eller 3,00 ct. Det er meget store carat størrelser, hvilket er grunden til navnet Dream. Udover de svimlende carat størrelser, så giver Dream Luxuz et ekstra lag af luksus med diamanterne langs ringskinnen. De laboratorieskabte diamanter gør, at denne drøm kan gå i opfyldelse. Der er rigtig stor forskel på prisen, hvis diamanten i dame ringen er laboratorieskabt frem for med de naturlige diamanter.

Dream Starz ekstravagant vielsesringe i 100% dansk design

Dream Starz 1,01 ct. naturlig diamant

Starz er designet, så diamanten kommer til at se ekstra stor ud, med det perfekte skin, som diamanter afgiver. Dream Starz damevielsesringen kan fås fra 1,01 ct helt op til 3,00 ct. Det er måske lidt svært at forestille sig, men en 3,00 ct. i en Starz ring giver et skin som ingen andre eksklusiv diamant ring. I er sikret den højeste kvalitet på vielsesringene, hvor det smukke danske design kommer til syne.

Prinsesse vielsesring med stor sten - Dream Jewelz 1,01 ct diamant.

Dream Jewelz 1,01 ct. labgrown diamant

Dream, som vi kalder serien, er en drøm. Serien er det ultimative luksus inden for dansk håndværk. Uanset hvilke vielsesringe som vælges fra kollektionen, kan I forvente top kvalitet og eksklusivitet. Jewelz dame vielsesringen kan vælges med 1,01 ct. 1,50 ct. 2,00 ct. 2,50 ct. eller 3,00 ct. Det er meget store carat størrelser, hvilket er grunden til navnet Dream. De laboratorieskabte diamanter gør, at denne drøm kan gå i opfyldelse. Der er rigtig stor forskel på prisen, hvis diamanten i dameringen er laboratorieskabt frem for med de naturlige diamanter.

Dream Deluxz vielsesringe til ham og hende, eksklusive diamant smykker i 14 karat guld

Dream Deluxz 1,01 ct. naturlig diamant 

Dream, som vi kalder serien, er en drøm. Serien er det ultimative luksus inden for dansk håndværk. Uanset hvilke vielsesringe som vælges fra kollektionen, kan I forvente top kvalitet og eksklusivitet. Deluxz damevielsesringen kan vælges med 1,01 ct. 1,50 ct. 2,00 ct. 2,50 ct. eller 3,00 ct. Det er meget store carat størrelser, hvilket er grunden til navnet Dream. Udover de svimlende carat størrelser, så giver Dream Deluxz et ekstra lag af luksus med diamanterne langs ringskinnen.