Ædle rejsekammerater

Jeres vielsesringe følger jer gennem hele livet, og bliver en del af jeres fælles rejse. Derfor fortjener de, lige som jeres ægteskab, den bedste start på eventyret. Det får de hos Jan Jørgensen, hvor godt håndværk og ædle materialer er en selvfølge.

 

Historien bag Romantic vielsesringene

Her ser I ringe i både guld og hvidguld med og uden brillanter, men ofte med diamant i dameringene, for Jan Jørgensen ved, at de fleste kvinder glædes ved den skinnende lille ædelsten, der både er god, fordi den funkler, og fordi den tåler at blive brugt uden at gå i stykker.

Historien bag New Nordic vielsesringene

Hos Jan Jørgensen har vi ladet os inspirere af de danske og nordiske klippekyster. Derfor hedder serien New Nordic Coast. Her ser du vielsesringene, som fås i 14 kt. guld eller hvidguld eller i oxyderet 925 sølv. Strukturen i ringene er markant, for det er klippestrukturen der er tænkt ind og overført til de ædle metaller, så det bliver et par rå og naturlige vielsesringe med en struktur, der ligner klippe. Det er dansk design i bedste kvalitet, vielsesringene er helt rå i deres udtryk, og de er naturligvis også håndlavede

Historien bag Amazing vielsesringene

Amazing vielsesringene byder på en nymoderne fortolkning af alle de klassiske vielsesringe. Her i huset har vi formået at skabe lækre vielsesringe, som passer til dig, uanset hvilken smag du har

Historien bag Basic vielsesringene

I fremtiden tror Jan Jørgensen, at mænd vil ønske sig flere markante smykker og herunder også vielsesringe med diamanter. Det er derfor, at han allerede er på forkant og har designet nogle meget kraftige og særlige ringe til de kræsne, der også kan se ideen i, at både mænd og kvinder bærer den flotte ædelsten som symbolet på deres ægteskab

Historien bag Traditional vielsesringene

Helt særlige vielsesringe, der "bugter sig i bakkedal". Et meget markant og smukt design du ikke finder magen til andre steder. Jan Jørgensen holder af bløde former og svungne linjer, og disse vielsesringe er et perfekt eksempel på formfuldhed med mening - designet er som livet, der varierer, og er i en konstant udvikling, for vi udfordres alle livet igennem

Historien bag Allianz vielsesringene

For dig som kunde er det en genial mulighed at kunne tilføje flere brillanter livet igennem. Tanken i Allianz vielsesringene er netop, at du kan udbygge ringen med flere sten, når noget betydningsfuldt i livet opstår. Jan Jørgensen har lavet spændende Allianceringe, noget mere unikt end du ser mange andre steder. For dig som kunde er det en genial mulighed at kunne tilføje flere brillanter livet igennem. Tanken i alliance vielsesringe er netop, at du kan udbygge ringen med flere sten, når noget betydningsfuldt i livet opstår. Jan Jørgensen har lavet spændende allianceringe noget mere unikt, end du ser mange andre steder - se om det kunne friste jer.

Historien bag Royal vielsesringene

Vielsesringe med klasse. Ringe der er fyldige, runde og lækre at have på. Brillanten i dameringen sidder smukt og "svæver" i en skrå midtermarkering - det giver et luftigt udtryk, og ser elegant ud på fingeren. Serien er i 14 karat guld eller hvidguld, og der er fem bredder og flere overflader og former at vælge imellem.

Historien bag Dream vielsesringene

Dream vielsesringene er den vielsesring, som hun drømmer om. Hos Jan Jørgensen har vi stræbet efter at imødekomme alles behov, derfor har vores chef designer valgt at udbyde luksuriøse smykker med helt op til 3. ct diamant. 

Historien bag Match vielsesringene

Vielsesringe med hjertesymbolet på en elegant og matchende måde. Dameringen indeholder det halve hjerte og herreringen den anden halvdel, så I begge ved at jeres kærlighed forenes når de sættes sammen. Der er flere bredder og muligheder for brillanter blot én eller få stk. eller fyldt op i det halve hjerte.

Historien bag White vielsesringene

Ædelstålringe, elegante og lette med specielle designs fra Jan Jørgensen. Ringe til jer, der skal forloves og måske senere giftes og have guldringe. Vi tilbyder, at I indenfor fem år kan få alle jeres penge tilbage for stålringene, hvis I køber Jan Jørgensen guldringe i stedet for. Det gør vi, fordi mange gerne vil have guldringe til et bryllup, og så har de smukke stålringe gjort lykke i en periode på op til 5 år, inden I måske vil udskifte dem til guld.

Historien om Real vielsesringe

Vielsesringe i mange bredder, i en kraftig og holdbar kvalitet, i 14 karat guld eller hvidguld og med flotte stjernedrys i dameringen. Et populært og enkelt design med en lækker blød og fyldig skinne - ringe der vil glæde dig livet igennem.

Historien om, hvordan i bruger jeres eget guld til vielsesringe

Der hvor rigtigt mange mennesker opholder sig, når de har fri, og hvor de har tid til at være nysgerrige, og er åbne for oplevelser, der ligger Jan Jørgensens guldsmedeværksted og flagship store. Nemlig i vandkanten i Blokhus i det vilde og betagende Nordjylland. På værkstedet, som er Danmarks største åbne guldsmede værksted, kan du få fremstillet dine helt egne vielsesringe, hvor vi genbruger dit og din families guld til lige Jeres vielsesringe, så familiens historie er med i Jeres vielsesringe. Du kan også købe dit guld et andet sted, og vi fremstiller jeres ringe ud af dette guld. Vi er uddannede guldsmede, og vi er altid klar til at hjælpe jer. Det gør vi bedst i Blokhus, men vi kan også komme langt med mail og tlf. Så kontakt os endeligt. 

Historien om de helt unikke vielsesringe

De mest eksklusive og nytænkende vielsesringe fra Jan Jørgensen har en anden funktion end bare det at kunne sidde smukt på fingeren. De har nemlig fået lavet et lille hul i siden, så de også kan hænge og pynte elegant om halsen, for en del mænd har jobs, hvor en ring kan være generende at have på, og også sportsgrene kan gøre at det er mere praktisk at bære ringen om halsen. Se hvordan ringen bliver et smukt halssmykke, hvis det er noget, I kunne tænke jer.

Bæredygtigt guld og sølv udvundet i Danmark.

Det er næsten for godt til at være sandt, men faktisk kan du som det eneste sted i verden, hos Jan Jørgensen købe vielses og forlovelsesringe, som er udført af guld og sølv som er udvundet i Danmark. Det er tilmed 100% bæredygtigt, fordi det er udvundet i restslaggerne fra de Danske forbrændingsanlæg. Vi tør godt hævde at guldet og sølvet som er udvundet på denne nye måde, i virkeligheden kan beskrives som 101% bæredygtigt, fordi guldet og sølvet som af uendeligt mange årsager er havnet i slaggerne, ville forsvinde helt ud af kredsløbet, hvis ikke det var fordi det med ny teknologi er lykkedes at udvinde guldet og sølvet inden slaggerne bruges i vejbelægninger mm. Det er ganske enkelt en fantastisk historie, som Jan Jørgensen Smykker har erhvervet eneretten til at udnytte.
 

Værd at vide inden du køber vielsesringene

Vielsesringen skal du bære hele livet. I løbet af årene vil din fingerstørrelse ændre sig, så du får brug for at størrelsen på din ring kan ændres på en måde, så ringen forbliver lige så smuk og funktionel, som da du fik den på første gang. Din ring skal naturligvis også kunne holde til alle de aktiviteter, du udsætter den for. Det er ofte meget forskelligt, hvad din vielsesring skal kunne holde til, afhængigt af om du er håndværker, sygeplejeske, advokat, eller hvilken sportsgren du måske dyrker i fritiden. Hos Jan Jørgensen har vi allerede i designfasen tænkt over det meste, og vi sikrer, at jeres ringe altid kan ændres i størrelse med et godt resultat. Vi har også tænkt over kravene til slitage, og når du fortæller os, hvad du tror din ring vil blive udsat for, eller hvor du ikke må bære din ring, så kan vi vejlede dig til et valg, der fungerer godt for dig, og som kan holde holde hele livet.

 

Traditioner følges af traditioner-morgengaven kommer til sidst.

Morgengaven bør være et smykke, som kan holder resten af livet som et skønt minde om brylluppet, både for bruden og gommen. Vi har et par forslag som I vil elske resten af livet.
 

BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.