Udforsk Vielsesringene

Jeres vielsesringe følger jer gennem hele livet, og bliver en del af jeres fælles rejse. Derfor fortjener ringene den bedste start på eventyret. Det får de hos Jan Jørgensen, hvor godt håndværk og ædle materialer er en selvfølge.

 

Udforsk New Nordic vielsesringene

Hos Jan Jørgensen har vi ladet os inspirere af de danske og nordiske kyster, samt de vidtstrakte skove som vi alle har til fælles. Ringene på billedet hedder New Nordic Coast. Strukturen i ringene er markant, for det er klippestrukturen der er tænkt ind og overført til de ædle metaller, så det bliver et par rå og naturlige vielsesringe, med en struktur der ligner klippe. Det er dansk design i bedste kvalitet, vielsesringene er helt rå i deres udtryk, og de er naturligvis også håndlavede.

 

Udforsk Aligned vielsesringene

De smukkeste diamanter, elegant isat helt tæt sammen, så de dækker hele fingeren. Eller 3 store diamanter der symboliserer familien. Mulighederne i de elegante Aligned ringe er uendelige, og I finder altid lige den bredde ring med det antal diamanter som passer jer. Ringene udføres med naturlige diamanter såvel som labgrown diamanter. De solide fatninger er skabt til at holde hele livet, for det er håndlavet dansk design i bedste kvalitet udført af dygtige guldsmede på vores guldsmedeværksted i Blokhus. 

Interesseret? Vi giver et gratis hotelophold

Finder du vores designunivers og stoltheden over guldsmedehåndværket sympatisk, så er her et fantastisk tilbud til jer, så i kan få en oplevelse ud af valget af de helt rigtige vielsesringe.

Vi inviterer nemlig på et gratis wellness ophold på det skønne Strandhotel i Blokhus, hvor I får rig mulighed for at besøge vores skønne åbne guldsmedeværksted som også ligger i Blokhus, ved det vilde Vesterhav.

Der er mindst 3 gode grunde til at vi inviterer jer: 1. Det kan være I har lidt langt til Blokhus!  2. Vi ved I bliver glade for vores design og håndværk. 3. I er nu et godt sted i livet, så nyd det og få en oplevelse med i valget af vielsesringene.

 
 

Udforsk Romantic vielsesringene

Her ser I ringe i både guld og hvidguld med og uden brillanter, men ofte med diamant i dameringene, for Jan Jørgensen ved, at de fleste kvinder glædes ved den skinnende lille ædelsten, der både er god, fordi den funkler, og fordi den tåler at blive brugt uden at gå i stykker.

 

Udforsk Special Cut vielsesringene

Hos Jan Jørgensen kigger vi altid ud i verden, for vi er opmærksomme på hvad der sker indenfor håndværket og materialerne. Og da nyheden, om at det var lykkedes at skabe en diamant i smykkekvalitet i et laboratorie kom i 2018, var Jan Jørgensen først til at få bragt disse diamanter til Danmark. Diamanterne, som er skabt i et laboratorie, er helt idendiske med deres tvillinger fra naturen. Men prissætningen af de nye diamanter åbnede en fantastisk mulighed for at skabe endnu mere forunderlige smykker, fordi vi nu kunne bruge meget større diamanter i designet, og endnu bedre nu også i fantastiske slibninger, til en overkommelig pris.  Derfor kom Special Cut vielsesringene ind som en del af vielseskollektionen.

 

Bæredygtigt guld og sølv udvundet i Danmark.

Det er næsten for godt til at være sandt, men faktisk kan du hos Jan Jørgensen købe vielsesringe, som er udført af guld og sølv som er udvundet i Danmark. Det er tilmed 100% bæredygtigt, fordi det er udvundet i restslaggerne fra de Danske forbrændingsanlæg. Vi tør godt hævde at guldet og sølvet som er udvundet på denne nye måde, i virkeligheden kan beskrives som 101% bæredygtigt, fordi guldet og sølvet, som af uendeligt mange årsager er havnet i slaggerne, ville forsvinde helt ud af kredsløbet, hvis ikke det var fordi det med ny teknologi er lykkedes at udvinde guldet og sølvet inden slaggerne bruges i vejbelægninger mm. Det er ganske enkelt en fantastisk historie, som Jan Jørgensen Smykker har erhvervet eneretten til at tilbyde jer.
 

 

Udforsk unikke vielsesringe kun til jer

Hos Jan Jørgensen designer og fremtiller dygtige guldsmede alle vielsesringene på vores eget åbne guldssmedeværksted i Blokhus. Vi er også specialister i at udføre unikke vielsesringe lige efter jeres ønsker.

I vil blive mødt med engagement og omhu, når vi løser et special design for jer. I vil også opleve Danmarks største og synes vi, også Danmarks flotteste guldsmedeværksted. Værkstedet og vores flagshipstore er samme sted, helt ude mod vest, nemlig i Blokhus i Nordjylland.

I vil også møde guldsmede, som helt ukrukket og engageret, vil hjælpe jer med jeres drømmeringe. Under hele designprocessen vil I møde ærlighed og til tider stædighed, for vi elsker guldsmedehåndværket og vi kan udføre også jeres ringe, næsten uanset hvad I drømmer om.
 

 
 

Udforsk Amazing vielsesringene

Den største kollektion af vielsesringe med diamanter finder du her under Amazing.

Du finder ikke alene naturlige diamanter, du finder også de nye labgrown diamanter, og endda lige i den farve du drømmer om.  Amazing vielsesringene byder på en moderne fortolkning af alle de klassiske vielsesringe i et diamantunivers fra de mindste 0,01 carat diamanter helt op til 1,00 carat. 

 

Udforsk Grace vielsesringene

Grace er elegante og lette designs fra Jan Jørgensen. Ringene er en klassiker som du nok kender, men efter et redesign er ringene gjort kraftigere end klassikeren, således at ringene kan holde til at blive brugt som vielsesringe med den daglige slitage som det betyder. Fatningerne som holder diamanterne er ekstra kraftige og vil tåle slitagen.

Grace udføres i 7 forskellige diamantstørrelser med centerdiamanter på 0,05 ct. til hele 1,01 ct. som centerdiamant. Ringene udføres både med naturlige diamanter som du kender, men også med tvillingen, den labgrown diamant, som har helt samme egenskaber som diamanten der er fundet i naturen. I labgrown får du også farvede diamanter til samme pris som de hvide.
 

 

Udforsk Traditional vielsesringene

Helt særlige vielsesringe, der "bugter sig i bakkedal". Et meget markant og smukt design du ikke finder magen til andre steder. Jan Jørgensen holder af bløde former og svungne linjer, og disse vielsesringe er et perfekt eksempel på formfuldhed med mening - designet er som livet, der varierer, og er i en konstant udvikling, for vi udfordres alle livet igennem.

Det er også i denne kollektion du finder de helt klassiske vielsesringe, men som vores øvrige vielsesringe er de også udført på vores eget værksted, af dygtige guldsmede, så ønsker du en lille drejning på de helt klassiske ringe som gør dem til jeres egne, kan guldsmeden nemt hjælpe med det.
 

 

Udforsk Royal vielsesringene

Vielsesringe med klasse. I Royal vielsesringene er der ingen kompromisser, for ringene er fyldige, runde og lækre at have på. Brillanten i dameringen  på billeder ovenfor, sidder smukt og "svæver" i en skrå midtermarkering - det giver et luftigt udtryk, og ser elegant ud på fingeren. I Royal kollektionen finder du de absolut tungeste og måske også de mest markante vielsesringe, hvor kun det bedste er godt nok. Alle ringene er udført med omhu på vores guldsmedeværksted i Blokhus. De forskellige designs fås i fem bredder og med flere overflader og former, så I finder også jeres foretrukne her.

Udforsk Dream vielsesringene

Drømme diamanter er hvad du finder i Dream vielsesringene, som indeholder store diamanter fra 1,01 parat helt op til 3,00 carat.  Du finder et stort udvalg at harmoniske designs i Dream kollektionen, som er skabt til at fungere som vielsesringe, som jo bæres hele livet og skal kunne tåle slitagen.

Diamanter er kostbare, især når de bliver så store som her, men det er også muligt at få udført jeres ringe med de mere overkommelige labgrown diamanter, som er helt mage til deres naturlige tvilling. Der er ikke kvalitetsforskel på diamanterne. Så hos Jan Jørgensen kan du få drømme diamanter til en overkommelig pris, naturligvis smukt indfattet i solidt design, og udført på vores eget værksted i Blokhus af dygtige guldsmede. Den viste diamant på billedet er 2,50 carat.
 

Udforsk Match vielsesringene

Vielsesringe med hjertesymbolet på en elegant og matchende måde. Dameringen indeholder det halve hjerte og herreringen den anden halvdel. Det er et eksempel på hvad der er ideen bag Match ringene, nemlig at der på begge ringe er en del som passer til den andens ring, som symbol på den samhørighed det er at blive gift.  Der er flere bredder og muligheder i Match kollektionen af vielsesringe. 

Udforsk Allianz vielsesringene

For dig er det en genial mulighed at kunne tilføje flere brillanter livet igennem. Tanken i Allianz vielsesringene er netop, at du kan udbygge ringen med flere sten, når noget betydningsfuldt i livet opstår.

Allianz vielsesringene udføres i mange bredder og lige med det antal diamanter du vil starte med, måske er det en enkelt diamant du starter med, så får du tilføjet en mere når et bare måske kommer til. Vielsesringene udføres med naturlige såvel som labgrown diamanter, som også fås i farver. Du kan sammensætte lige den farvekombination du drømmer om, for vi udfører nemlig alle ringene på vores eget værksted i Blokhus, hvor vi vil elske at udføre ringen specielt til Jer.
 

 

Udforsk Real vielsesringe

Vielsesringe i mange bredder, designs og karakterer, i en kraftig og holdbar kvalitet, i 14 karat guld eller hvidguld og med flotte stjernedrys i dameringen. Et populært og enkelt design med en lækker blød og fyldig skinne - ringe der vil glæde dig livet igennem.

Som noget helt særligt kan Jan Jørgensen udføre jeres vielsesringe på måde, hvor de også kan bæres i en kæde om halsen på en elegant facon. Måske har du et arbejde hvor du ikke må have vielsesringen på fingeren, så er løsningen det helt rigtige for dig. Vi udfører ringene i hånden på vores værksted i Blokhus, så vi tilpasser ringene så løsningen fungerer perfekt for dig.

Udforsk Basic vielsesringene

I fremtiden tror Jan Jørgensen, at mænd vil ønske sig flere markante smykker, og herunder også vielsesringe med diamanter. Det er derfor, at han allerede er på forkant og har designet nogle meget kraftige og særlige ringe til de kræsne, der også kan se ideen i, at både mænd og kvinder bærer den flotte ædelsten som symbolet på deres ægteskab.

 
 

Udforsk White vielsesringene

Det er en tradition at vielsesringe er udført i guld. Men har I lyst til at gå en mindre traditionel vej, og har I ikke budgettet til ringene udført i guld, så er her en økonomisk fordelagtig måde alligevel at få et rigtigt Jan Jørgensen Design som vielsesringe. Nemlig vielsesringe udført i ædelstål, som er elegante og lette med specielle designs fra Jan Jørgensen.

Ædelstål får du ofte at vide ikke kan ændres i størrelse blandt vores kollegaer. Men hos Jan Jørgensen kan vi mere, for vi kan godt ændre ringstørrelsen i jeres ringe når I får behov for det, og det får I nok også med tiden.

White vielsesringene er alle 5 mm brede, og fås i et utal af varianter, hvor i sikkert finder lige jeres variant.
 

 

Udforsk - jeres guld til nye vielsesringe

Vi udfører selv alle vielsesringene på vores eget guldsmedeværksted, derfor kan vi også udføre vielsesringe til jer, hvor vi bruger jeres eller familiens guld i jeres vielsesringe.

Vi kan især hjælpe jer,  fordi I hos os finder Danmarks største åbne guldsmede værksted,  hvor I får fremstillet jeres helt egne vielsesringe, hvor vi genbruger dit og din families guld til lige jeres vielsesringe, så familiens historie er med i jeres vielsesringe.  Vi er uddannede guldsmede, og vi er altid klar til at hjælpe jer. Det gør vi bedst i Blokhus, men vi kan også komme langt med mail og tlf. Så kontakt os endeligt. 

 
 
 

Udforsk - morgengaven kommer til sidst.

Morgengaven bør være et smykke, som kan holder resten af livet som et skønt minde om brylluppet, både for bruden og gommen. Vi har et par forslag som I vil elske resten af livet.Udforsk morgengaven til hende

 
 
 

Værd at vide inden du køber vielsesringene

Vielsesringen skal du bære hele livet. I løbet af årene vil din fingerstørrelse ændre sig, så du får brug for at størrelsen på din ring kan ændres på en måde, så ringen forbliver lige så smuk og funktionel, som da du fik den på første gang. Din ring skal naturligvis også kunne holde til alle de aktiviteter, du udsætter den for. Det er ofte meget forskelligt, hvad din vielsesring skal kunne holde til, afhængigt af om du er håndværker, sygeplejeske, advokat, eller hvilken sportsgren du måske dyrker i fritiden. Hos Jan Jørgensen har vi allerede i designfasen tænkt over det meste, og vi sikrer, at jeres ringe altid kan ændres i størrelse med et godt resultat. Vi har også tænkt over kravene til slitage, og når du fortæller os, hvad du tror din ring vil blive udsat for, eller hvor du ikke må bære din ring, så kan vi vejlede dig til et valg, der fungerer godt for dig, og som kan holde holde hele livet.