White collection - Det hårde stål blødgjort i smukke former og mønstre

Ædelstål er et hårdt materiale, og alle kender det som det uopslidelige og korrektions bestandige materiale, som indgår i alt fra vandhaner til kirugiske materialer. Så hvorfor ikke udnytte disse egenskaber til forlovelses eller vielsesringe. Ringene har en særlig egenskab, som du kun får hos Jan Jørgensen. Ringene kan nemlig ændres i størrelse, når du får brug for det. Mønstre og effekter vil forblive i disse ringe, ligesom de smukke diamanter altid vil være den unedbrydelige effekt i hendes ring.

 
Simpel vielsesringe til ham og hende i 14 karat guld eller hvidguld

White-4me vielsesringene

Utraditionelle vielsesringe i ædelstål White-4me. Disse vielsesringe er det klassiske svar på traditionelle guld eller hvidgulds ringe. Stålringene er lavet, så de flotte bløde og runde former kommer til udtryk.

White Spring vielsesringe til hende, unikt dansk design i guld og hvidguld

White Spring vielsesringene

White Spring vielsesringene har et unikt design. Disse vielsesringe er som hele White kollektionen i ædelstål. Designet ved White Spring er traditionelt med et moderne twist. Ringene deles i midten af en linje af 24 karat guld, som giver et særpræget udtryk.

White-4You Vielsesringene 100% dansk design, fås både i 14 karat guld, eller 14 karat hvidguld

White-4You vielsesringene

White-4you vielsesringene minder meget om White-4me. Disse vielsesringe er som hele White kollektionen i ædelstål. Designet ved White-4you er traditionelle vielsesringe, hvor det simple håndværk kommer til udtryk.

White Copenhagen billig forlovelsesringe til hende i dansk design - 14 karat guld eller hvidguld

White Copenhagen vielsesringene

White Copenhagen skiller sig lidt ud fra de tidligere traditionelle ædelstålsvielsesringe. Disse ringe er opdelt, hvilket betyder, at den ene halvdel er hamret, og den anden side er blank. Hertil er der lavet linjer i begge vielsesringe, som skaber et unikt mønster, som bryder med de rene former.

White Athene vielsesringe unikt dansk design smykke, perfekt til hende

White Athene vielsesringene

White Athene er moderne og rustikke vielsesringe. Ringene er formet med en masse mønstre, som giver det mærkværdige men unikke look. 

 
Blanke vielsesringe - White Paris perfekt til  ham og hende

White Paris vielsesringene

White Paris er endnu et bud på særpræget vielsesringe i ædelstål. Designet er lavet som en hyldest til kærligheden, hvilket udfoldes som hjerter i overfladen i dameringen. Herreringen er en helt blank stålring.

White Freja, vielsesringe med streger unikt design i 14 karat hvidguld eller guld

White Freja vielsesringene

Rustikke ædelstålsringe. White Freja er vores take på kreativitet og et moderne twist på vielsesringe. Ringene er bløde og runde, hvor 2 linjer i guld giver ringene et særlig præg af drestighed

 
Vielsesringe med sten - White Sif serien 100% dansk design

White Sif vielsesringene

White Sif ædelstålsringene er ulig de andre mere firkantede, hvilket giver et anderledes men unikt udtryk. Dameringen fås med en brillantsleben diamant.

Hjerteformet forlovelsesringe i 14 karat guld eller hvidguld - White London serien

White London vielsesringene

White London minder lidt om Match vielsesringene. Her har hver ædelstålsring en del af hinanden. Sættes ringene sammen dannes et smukt hjerte, som er symbolet på kærligheden.