//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Romantic Touch.

Disse nyfortolkede vielsesringe er markante både i deres form, en ergonomisk firkantet model, og ved at både dame- og herreringe indeholder diamanter. Jan Jørgensen synes at begge køn fortjener at bære den fantastik holdbare og smukke ædelsten som diamanten jo er.


Romantic Touch small vielsesringe.

Her det smalleste par vielsesringe i 14 karat guld. En høj og fin model med assymetrisk design hvor brillanter sidder smuk i den ene side.

Ringene er hamrede og elegante og håndværket er i top, dansk design i særklasse fra Jan Jørgensen.


 

Romantic Touch medium vielsesr.

Her et par i hvidguld, en bredere version end den ovenfor, men stadig samme tanke og form. 

14 karat og karakterfulde ringe med diamant til både ham og hende.

 


 
Romantic Touch large vielsesringe

Her det bredeste par i serien, i matteret 14 karat guld, et kraftigt par ringe der er rare at have på fingeren, især på grund af den ergonomiske quatro-facon der sidder godt og holder ringen på sin plads så den ikke drejer på fingeren.

Et par eksklusive ringe der indeholder meget guld og fine brillanter.


 

Romantic Touch dame vielsesringe

Her de tre dameringe, small i hamret guld, medium i blankt hvidguld, og large i matteret guld.

Et gedigent design med en fin finish og en god pasform, et særegent par ringe der vil glæde begge parter med de funklende diamanter.

Romantic Touch herre vielsesringe

Herreringene er identiske med kvinderingene, hvilket er unikt og særligt, især da herrerne også får diamanter.

Jan Jørgensen har tænkt frem ved at tilbyde diamanter i herreringene. Mange mænd holder i dag af diamanter i både ører og om halsen - så hvorfor ikke også i vielsesringen?

Hvis ikke herren ønsker diamanter kan der findes en anden løsning - for vi ønsker tilfredse kunder.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, men det er ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ekstra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.