//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Romantic Sense.

Disse forlovelses- og vielsesringe er varierede i former og udtryk, og også til en god pris, for faktisk er de lette, samtidigt med at de stadig er behagelige og har flotte overflader og effekter. En populær og flot serie der går fra helt smal 3 mm og til meget bred nemlig 8 mm .


1 Romantic Sense 8 mm vielsesringe

Et par brede, smukke 14 karat guldringe, her i både guld og hvidguld, og med 6 diamanter 0,01 ct. så i alt 0,06 ct.

Ringene har blank hvidguldsoverflade og hamret guld, en fin kombination med liv.


 

Romantic Sense 7 mm vielsesringe

Her et par ringe i den firkantede model "quatro". De er helt i hamret hvidguld og der er ingen diamanter i ringene her. Stadig et par meget brede ringe til en god pris. 


 
Romantic Sense 6 mm vielsesringe

Et par 6 mm guldringe, her i runde og hamrede og med 3 stk. 0,01 ct. brillanter i dameringen.

Ringene er i 14 karat guld og ret lette i designet, den hamrede overflade er holdbar og guld i 14 karat holder sig flot livet igennem.


 

Romantic Sense 5,0 mm vielsesringe

Stadig et bredt par vielsesringe i 14 karat guld og hvidguld. Dette par er i quatro formen, den firkantede model, som er ergonomisk rar at have på fingeren. 

I gulddelen i dameringen sidder en brillant 0,01 ct.


Romantic Sense 4,5 vielsesringe

Et par runde lette hvidguldsringe, her i matteret hvidguld. Naturligvis i 14 karat som alle vielsesringe fra Jan Jørgensen er i. 14 karat guld og hvidguld er en stærk legering der er meget holdbar.

I dameringen sidder 5 stk. 0,01 ct. brillanter som små fine stjernedrys.

Romantic Sense 4,0 vielsesringe

Ringe i hamret og blankt guld og hvidguld, med brillant 0,01 ct. i dameringen.

Et par fine ringe, en let og rar model, til en god pris.

Romantic Sense 3,5 vielsesringe

En smal og elegant model. Vielsesringe i 14 karat hvidguld i den ergonomisk firkantede model "quatro", der sidder behageligt på fingeren.

Et par blanke ringe med en 0,01 ct. brillant i dameringen.

Romantic Sense 3,0 vielsesringe

Med sine kun 3,0 mm smalle vielsesringe får I her et par klassiske og enkle ringe.

14 karat guld, uden ekstra pynt eller diamanter - en rund model til jer der ønsker et let og helt fint design.

Romantic sense damens vielsesringe

Tile serien findes der også hjerteørestikker, i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct. og 0,24 ct. Alle fem størrelser er vist her, og både i guld og i hvidguld.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Romantic sense herrens vielsesringe

Tile serien findes der også hjerteørestikker, i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct. og 0,24 ct. Alle fem størrelser er vist her, og både i guld og i hvidguld.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI. 

 

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.