//Official Store//

KURV
0 kr.

 
   

Guld for alle pengene: Guld + Design = Den gode handel

Vi tilbyder dig ringe til en meget favorabel pris, du betaler guldet og designet og får dermed et par ringe til de bedst tænkelige priser. Hvorfor er det muligt? Jo det er det, fordi du betaler guldets reelle pris fra verdens aktuelle børskurser, og dernæst betaler prisen for at få lavet designet.


Gold2 "Classic" vielsesringene.
+ = Den gode handel  
Klassiske vielseringe, runde og behagelige og her i 14 karat blankt guld. De fås også i hvidguld og med andre overflader. Det fantastiske er, at du gør en rigtig god handel ved at bruge guld til den aktuelle verdens- markedspris uden ekstra avance, se de gode muligheder herunder.

Gold2 Classic købes her   Se Gold2 "Classic" her...Gold2 "Selected" vielsesringene
+ = Den gode handel  
Smukke og elegante ringe fra Jan Jørgensen. Betal guldet til den helt aktuelle kursværdi og dernæst en pris for at få lavet designet, det giver dig en langt bedre pris end når du normalt handler ringe, for du betaler den aktuelle guldpris og ikke mere end det. Se de forskellige designs herunder. 

Se alle Gold2 "Selected" vielsesringene her...

 
 
Gold2 "Romantic Style vielsesr...
+ = Den gode handel
 
Et populært design, her en bred model, hamret 14 karat guld og blankt hvidguld, og i dameringen brillanter der begynder med 1 stk. 0,04 ct. og så bliver til 2 st. 0,03 ct. , 2 stk. 0,02 ct. og til sidst 2 stk. 0,01 ct.

Disse ringe kan købes på de særlige gode vilkår, hvor I kun betaler den korrekte og aktuelle guldpris uden ekstra omkostninger, og derfter giver I prisen for at deisgnet/ arbejdet med ringene udføres, helt reelt og fordelagtigt for jer, for normalt giver I mere for guldet end det koster på børsen.


 

Se Gold2 "Romantic Style" vielsesringene her.

 

Gold2 "Romantic Soul" vielsesr....
+ = Den gode handel  
Smukke ringe, de viste meget brede og med flotte diamanter strøet rundt omkring i dameringen. De fås i både guld og hvidguld, altid i 14 karat.

I gør en god handel på denne serie fordi guldet kan købes til børsprisen og bruges til ringene, så betaler I kun den konkrete guldpris og designprisen oveni, alt i alt er det et god forretning for jer, se mere herunder. 

Se Gold2 "Romantic Soul" vielsesringene her.

 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.