//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Romantic Style.

Her ser I ringe i både guld og hvidguld, med og uden brillanter, men ofte med diamant i dameringene, for Jan Jørgensen ved at de fleste kvinder glædes ved den skinnende lille ædelsten, der er både god fordi den funkler og fordi den tåler at blive brugt uden at gå i stykker.


Romantic Style 7 mm vielsesringe.

Her ser I den bredeste af vores ringe i denne serie, hele 7 mm, det er ganske bredt, og det giver plads til en del diamanter som her er sat på tværgående linje der opdeler dette design i guld og hvidguld.

Du ser en 0,04 ct. i midten og derefter 2 stk. 0,03 ct., 2 stk. 0,02 ct. og 2 stk. 0,01 ct.


 

Romantic Style 5,5 mm vielsesringe.

Samme serie, men her noget smallere, helt i hvidguld og i den firkantede form quatro med en overflade der er henholdsvis blank og matteret.

 


 
Romantic Style 4 mm vielsesringe.

Så ser du den smalleste version af dette par i serien. De 4 mm i rent guld er her vist, med 3 brillanter, 1 stk. 0,04 ct. og 2 stk. 0,03 ct.

Stadig har vi valgt at linjen markerer et skift i overflader, for at gøre designet mere levende.


 

Romantic Style dame vielsesringe

Her de tre dameringe, i henholdvis 4 mm, 5,5 mm og 7 mm, i både runde og firkantede og med forskellige overflader og antal af brillanter.

Romantic Style herre vielsesringe

Herreringen skal jo også kave lidt kant og matche kvinden ring, så derfor er der også samme linje på tværs og de markante overflader.

Her de 3 bredder der matcher kvindens ring. 4 mm i guld, 5,5 mm i hvidguld og firkantet form og den bredeste 7,0 mm i de to guldfarver - alle i 14 karat.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.


 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.