//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Real Reflection

Vielsesringe for de kræsne der ønsker at overfladerne er interessante og bemærkes. Ringene i serien er i flere bredder, men både guld og hvidguld - eller en blanding af guldfarverne. I dameringene er der diamanter i specielle fatninger, og der kan isættes flere med tiden...ringe med særpræg der vil vække glæde livet igennem.


Real Reflection 6 mm vielsesringe

Det bredeste par ringe i serien er vist her. Guldholdige og runde former præger designet. Håndværket er i top i disse specielle ringe. 

Det er 14 karat hamret guld og blankt hvidguld der er vist og i dameringen to stk. brillanter i skrå fatninger, elegant og markant - dansk stil og lavet i Danmark.


 

Real Reflection 5,5 mm vielsesringe

Et par ringe i hvidguld, 14 karat blankt og matteret og med én brillant i dameringen. Flere kan komme til.

Kraftige og runde ringe med særlige linjer der lægges mærke til. Flot asymmetri i dameringen med den ene brillant.  

 


 
Real Reflection 5,0 mm vielsesringe

Et par ringe i både guld og hvidguld, med hamrede og blanke overflader og med den ergonomiske quatroform, der er behagelig at have på og som sidder godt uden at ringen drejer som mange runde ringe har en tendens til at gøre.

I dameringen sidder her to brillanter, så ringen er symmetrisk i sit udtryk. Et par kraftige ringe, designet af Jan Jørgensen og lavet på vores danske værksted.


 

Real Reflection 4,5 mm vielsesringe

Hvidguldspar, hamret og blankt 14 karat. I dameringen sidder der seks brillanter, meget effektfuldt design.

Med de 4,5 mm stadig et par kraftige ringe, et gedigent look og anderledes skrå fatninger der følger linjerne, dansk og nordisk design fra Jan Jørgensen.

Real Reflection 4,0 mm vielsesringe

Det smalleste par ringe i serien, her helt i guld. Stadig et par kraftige ringe med midterlinje og linjer på skrå. Brillant sidder i den ene side af dameringen, fin assymetri.

Jan Jørgensen har gjort sig umage, som altid, med dette design, og håndværket er i top, dansk hele vejen fra tanke til fremstilling.

Real Reflection dame vielsesringe

Her alle dameringene i både guld, hvidguld og en blanding af hvidguld og guld.

Diamanter sidder i alle dameringene, enten én, to eller seks stk. i de viste designs. Men du kan være med-designer og sætte det antal i du har lyst til, enten fra starten eller hen ad vejen.


 

Real Reflection herre vielsesringe

Herreringe i serien, med den tværgående skrå linje og den midterste rille hele vejen rundt, et markant design hvor du kan vælge flere overflader og guldfarver.

Alle ringe i serien er kraftige, de er runde og behagelige eller du kan vælge quatroformen som er den firkantede der ikke drejer rundt. 14 karat guld, smukt design og godt håndværk - til den kræsne mand der vægter kvalitet.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.