//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: 2Dreams 2Hearts 2Gether.

Disse nyfortolkede forlovelses- og vielsesringe er til dig der holder af kærlighedssysmbolet - hjertet. Ringene i disse serier er i massivt sølv, de er brede og formfulde og nogle er belagt med 24 karat guld. I dameringene er der isat store diamanter. Til jer der kan lide sølv og vil vise jeres kærlighed.


2 Dreams vielsesringe.

Kraftige ringe i sølv med 24 karat guld og en stor 0,10 ct. brillant i dameringen, et par eksklusive sølvringe.

Mange danskere holder meget af sølv og derfor har Jan Jørgensen valgt at lave ringe i netop det materiale, selvom størstedelen af vores kollektioner er i 14 karat guld. 

2 Dreams kan bæres om halsen.

Det praktiske ved hjerte-hullerne er at ringen kan hænge smukt i en kæde om halsen, det kan jo være nødvendigt hvis du dyrker sport eller har et job hvor hænderne er udsatte.

Funktionen med at ringene hænger pænt på kæde kan også laves i andre serier, men det vil aldrig blive så elegant som her, hvor det er oplagt at vælge løsningen.

2 Hearts vielsesringene.

Her et andet sølvpar, hvor der er "udskårede" halve hjerter i hver af ringene.På den måde har kvinden et halvt hjerte og manden det andet halve hjerte, begge belagte med 24 karat guld.

I ved at jeres hjerter passer sammen, uden at andre nødvendigt lægger mærke til at fordybningerne faktisk forestiller halve hjerter. På den måde bliver ringene jeres stille symbol på den fælles kærlighed. I kvindens ringe sidder flot stor diamant og fuldender designet.
 

2 Hearts vielsesringene.

Her er vist en anden vinkel af ringen, som du ser kan det være svært at se hjerterne i designet, de er ligesom underspillede og elegante i deres særlige symmetriske form.

Kvindens ring set ovenfra viser brillanten smukt placeret i centrum for det markante og anderledes design.

2 Gether vielsesringene.

Sølvringe med svungne og formfulde hjerter, virkelig en serie der vil fremvise kærlighedsbudskabet på smukkeste vis.

Vielseringene er med 24 karat inde i hjerterne, og en stor smuk brillant i dameringen.

2 Gether vielsesringene på kæde.

Endnu et foto hvor du kan se brun læderkæde gå igennem ringen, på den måde kan den hænge smukt om din hals og også glæde dig som halssmykke.

Faktisk har du to smykker i ringen ved at du både kan bære den på fingeren og om halsen, og det kan jo være praktisk samtidigt, hvis du skal dyrke sport eller har et job hvor det er bedst at arbejde uden en ring.

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.