//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: 4You 4Us 4Once 4Ever.

Disse sølvforlovelses- eller vielsesringe er til jer der kan lide sølv, med et twist af noget andet, Jan Jørgensen har lagt 24 karat guld ned i designrillerne, det giver liv på en god måde. I kvindens ring er der sat en brillant, for at der er lidt pynt, glæde og liv i dameringen.


4 You vielsesringene

BEt par sølvvielsesringe med en assymetrisk markering belagt med 24 karat guld, og en diamant der bryder og markerer i dameringen.

Et design i sølv der er enkelt og holdbart, til jer der holder af sølv men også godt vil have lidt guld med til at give lidt kontrast.
 

4 Us vielsesringene

Guld på diskret men elegant vis i det ene hjørte af disse firkantede sølvringe. Et par klassiske ringe med et strejf af noget anderledes med den lille brydning ilagt 24 karat guld.

I dameringen også en fin brillant, en evig glæde fordi en diamant altid sidder og skinner så fint til dig selv og din omverden. Forståeligt nok er diamanter de fleste kvinders (og mænds) gode ven.


 


 
4 Once vielsesringene

Et par ringe med stil, igen er der lagt 24 karat guld i den tværgående linje, der er tænkt som en markering af livets bane.

På midten er der brillant i damringen.
 

4 Ever vielsesringene

Sølvringe med lige midterlinje, her i quatroform og med 24 karat i designrillen. Runde former og et blødt udseende karakteriserer dette par.

 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.