//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Romantic Square 0,05 -0,25 ct. diamanter.

Disse vielsesringe fra Jan Jørgensen er kraftige og indeholder meget guld. Deres form og design har således megen volumen. Diamanten i dameringen går fra 0,05 ct. til en stor kvart carat, nemlig 0,25 ct. Bredden på ringen vokser i takt med at brillanten vokser, et fyldigt design i enkel stil.


1 Romantic Square med 0,25 ct.

Her et par vielsesringe i 14 karat hvidguld, de er brede og indeholder en stor kvart carat brillant i dameringen.

Overfladen er blank og ringene er runde, og også høje så de fylder godt på fingeren. Dette par er 6 mm og de bredeste i serien.
 

Romantic Square med 0,20 ct. 

14 karat guldringe, med hamret overflade og den  firkantede quatro-form. Den er ergonomisk behagelig at have på, og drejer ikke rundt på fingeren.

I denne bredde sidder der en 0,20 ct. brillant i dameringen. Diamanten sidder flot i spænd, og håndværket er i top.

 


 
Romantic Square med 0,15 ct. 

Dette par er i 14 karat guld, modellen er rund og med en brillant 0,15 ct.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Romantic Square med 0,10 ct. 

Her et par ringe i matteret hvidguld, og stadig med en god højde og meget guld, især i dameringen, og en brillant 0,10 ct.

Også dette par har den firkantede form, quatro, som er behagelig at have på, og som gør at ringen ikke drejer rundt på fingeren.

Romantic Square med 0,05 ct. 

Her det smalleste par i serien, vist i hvidguld og med en 0,05 ct. brillant i spænd.

På billedet en rund model ringe.

Romantic Square former og bredder

Billedet viser hvor høje dameringene er, det er de bl.a. fordi de store diamanter også fylder i bredden, og derfor må skinnen være kraftig så der er plads til dem.

Vi tilbyder også, som ganske få leverandører, at jeres ringe kan være firkantede i formen, her ser du både quatroformen og den runde gængse model.

Romantic Square dameringe

Her ses alle bredderne og dameringene, og de er i både guld og hvidguld, i blanke, matterede eller hamrede overflader. 

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Romantic Square herreringe

Her er herreringene vist, disse er alle lidt lavere i modellen end dameringene, da erfaringer siger os at de fleste mænd ikke ønsker for høje ringe på fingeren. 

Naturligvis fås de i samme bredder som dameringene, og med de forskellige overflader, blanke, matterede eller hamrede i 14 karat guld eller hvidguld.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er dog ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.