//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Class.

Vielsesringe med klasse, ringe der er fyldige, runde og lækre at have på. Brillanten i dameringen sidder smukt og "svæver" i en skrå midtermarkering - det giver et luftigt udtryk og ser elegant ud på fingeren. Serien er i 14 karat guld eller hvidguld og der er fem bredder og flere overflader og former at vælge imellem.


Royal Class 0,24 ct. vielsesringe

Her det bredeste par i serien, 6 mm brede ringe, runde og kraftige, meget behagelige at have på. I dameringen sidder en stor 0,24 ct. brillant i spænd.

Det er 14 karat hvidguld ringene på fotoet er lavet i. Overfladen er blank.


Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI
 

Royal Class 0,14 ct. vielsesringe

Her er et par ringe med en kombination af guld og hvidguld der giver et ekstra "pift" til designet. Guldet er hamret og hvidguldet er blankt og brillanten er en 0,14 ct.

Ringene er i den særlige ergonomiske form, som er firkantet, og som vi kalder for quatro. Denne model sidder godt på fingeren, for egentlig er en finger ikke rund. Fordelen er at ringen ikke drejer rundt og så fylder den lidt mere på siden af fingeren.

 


 Royal Class dame vielsesringe

I serien findes der fem bredder og dermed også fem størrelser af brillanter, i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct. og 0,24 ct. Alle fem størrelser er vist her, og både i guld og i hvidguld og en kombination af begge guldfarver. Du kan også se overfladerne, enten blanke, matterede eller hamrede.

Vi tilbyder som nævnt øverst to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Royal Class herre vielsesringe

Herreringene i serien er også krafige og bløde at bære, de indeholder en del guld, så de vil passe til ham der har lyst til en ring med lidt gods i.

Herreringene har også de forskellige bredder, overflader og valget mellem de to former, rund eller firkantet, quatro.
 

 

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis stadig købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.