//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Charm.

Royal Charm ringene er charmerende kærlighedsringe med to assymetriske hjerter der på smukkeste vis omskranser brillanten i dameringen. En serie med kraftige ringe, der er behagelige og bløde at have på. Alle ringe er naturligvis i 14 karat guld og brillanten kan være i to kvaliteter, så der er noget for enhver smag og pengepung.


Royal Charm 0,24 ct. vielsesringe

Her ser I det bredeste par ringe i serien.De er 6 mm og i dameringen sidder en brillant på 0,24 carat. Overfladen er hamret 14 karat guld og blankt hvidguld ved diamanten.

Fotoet viser tydeligt den særlige behagelige og ergonomiske form, quatro - en firkantet model som sidder rigtigt godt på fingeren, uden den drejer rundt. 

Royal Charm 0,19 ct. vielsesringe

Igen et pari ringe i quatroformen, her i 14 karat matteret hvidguld og blanke hjerter ved diamanten.  

Du kan vælge mellem to brillantkvaliteter, TW.VVS, som er den flotteste til prisen eller en W-TC/SI som er den største for dine penge, og har en lidt lavere kvalitet. Begge er flotte diamanter, men der er trods alt en pæn prisforskel når vi er oppe i større brillanter som denne 0,19 ct.

 


 Royal Charm 0,14 ct. vielsesringe

Her et par ringe i hamret 14 karat hvidguld med blanke hjerter ved brillanten. Formen er her rund, og fotoet viser den kraftige ringskinne. Det er et par ringe med fylde og charme.  

Royal Charm 0,09 ct. vielsesringe

Igen et par ringe i den firkantede model, her helt i blankt hvidguld og med en 0,09 ct. brillant i dameringen.

Det er meget dygtige guldsmede hos Jan Jørgensen der kan lave ringene helt præcise i quatroformen, men det tager længere tid end at lave en rund ring, så derfor koster det lidt mere at vælge den løsning.Royal Charm 0,04 ct. vielsesringe

Dette par ringe er en særlig variant i serien. I midten sidder en 0,04 ct. brillant og i hjerterene er der isat brillanter. Dette par har den runde model og er i blankt hvidguld. Det er det smalleste par ringe i serien du ser.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Royal Charm dame vielsesringe

Her alle dameringene. Som vist er der to af ringene hvor også hjerterne er fyldt ud med brillanter ved siden af den midterste brillant.

På billedet er det svært at se om ringene er runde eller firkantede, de firkantede fylder lidt mere i siderne af ringen. Du kan se de forskellige overlader, blanke matterede og hamrede og guld og hvidguld.


Royal Charm Herre vielsesringene

Herreringene er fyldige og behagelige at have på fingeren. De fås i de samme bredder som dameringene og de kan være enten runde eller firkantede i modellen.

Valget er mellem 14 karat guld eller hvidguld og væren enten blanke, matterde eller hamrede i overfladen, så herren har også valg. Og skulle en mand ønske brillanter, så finder vi også ud af det.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.