//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Art.

Royal Art er en serie som har været elsket af kvinder siden Jan Jørgensen lavede det fantastiske design for efterhånden mange år siden. Derfor er den særlige damering også en ring som flere kvinder har ønsket som deres vielsesring. Til manden er der derfor lavet en kraftig og formfuld herrering der kan matche den unikke kvindering. Royal Art kan "vokse", ringen kan fås helt op til 1 carat brillant, og der findes både halssmykker, armbånd, øresmykker mm. i serien.


Royal Art 0,24 ct. vielsesringe

Her et par vielsesringe, hvor kvindens ring har en 0,24 ct. brillant i den særlige flotte og åbne skinne. Dameringen er i en blanding af hvidguld og guld, og hamret i guldsiden, blank i hvidguldssiden.

Dameringen er både utrolig rar at have på og giver et flot udtryk på fingeren, virkelig et design der bemærkes på fingeren af andre og som du især selv kan nyde at kigge på hver dag.
 

Royal Art 0,19 ct. vielsesringe

Herreringen er formfuld og i en særlig firkantet model der mather dameringen på bedste vis. 

Damering helt i guld, blankt ved brillanten og hamret i den anden side - en fin kontrast.

 


 Royal Art 0,14 ct. vielsesringe

Her et par i rent 14 karat blankt hvidguld.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Royal Art 0,09 ct. vielsesringe

Hamret guld og hvidguldsside i dameringe, der hvor brillanten sidder.

Både dame- og herreringe er behagelige at have på. Det er kraftige og formfulde ringe der vil vække beundring og glæde for især jer - men andre vil sikkert også lægge mærke til designet.Royal Art 0,04 ct. vielsesringe

Det smalleste par og den damering med den mindste brillant. På fotoet er det svært at se åbningen i dameringen, men den er åben. Herreringen er her i en rund model, og begge ringe er i blankt hvidguld.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Royal Art dame vielsesringe

Her er vist tre af dameringene. Måske har du lagt mærke til at der faktisk er lidt forskel i formen på dameringen?

De to vist i hvidguld har en "skarp" top ned mod brillanten, mens den midterste har en mere rund form på toppen, det giver den mere fylde og er flot når ringen er to-farvet synes designer Jan Jørgensen, og derfor har han lavet de to former og givet dig et ekstra valg.


 


Royal Art herre vielsesringe

Her ser du alle fem herreringe. Som vist er der både guld og hvidguld, og blanke, matterede og hamrede overflader og naturligvis de fem bredder.

 

Royal Art match vielsesringe

Tile serien findes der også en særlig sidering der matcher dameringen. Ved at vælge den svungne sidering kan du gøre din ring bredere og få et helt andet udseende på din finger. I sideringen bruger mange at sætte små diamanter i, som stjernedrys, så den sidder nedenunder og funkler om kap med den øverste store brillant i selve Royal Art ringen. 

Med sideringen kan du tilføje noget helt særligt til din vielsesring, og det er jo godt at vide at muligheden findes.

 
Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.