//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Royal Trend.

Disse smukke og bløde designs er meget populære. Da Jan Jørgensen lavede dette formfulde design blev det fra dag 1 meget godt modtaget. Formerne leder tankerne hen på små bløde dyrebørn, især de fine og formfulde bånd ved brillanten i dameringen leder tankerne hen på noget nuttet og rart.


Royal Trend 0,24 ct. vielsesringe

Her er det bredeste par ringe i serien. Der er en stor knap kvart carat brillant i dameringen og den sidder smukt i spænd i hvidguldsbånd som kontrast til det hamrede guld.

Formen er rund og der er meget guld i denne serie, som også kan ses på billedet. Ringene er meget bløde og behagelige at have på, også selv om denne er bred.


 

Royal Trend 0,19 ct. vielsesringe

Et par ringe i en lidt smallere bredde og her i 14 karat hamret hvidguld, dog er buerne ved brillanten blankt hvidguld, som giver en smuk kontrast til hamringen. 

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

 


 Royal Trend 0,14 ct. vielsesringe

Et par hvor dameringen er i kombineret guld og hvidguld. Stadig en bred ring med en stor brillant i dameringen.

Rund model, 14 karat guld og bløde former i designet. Modellen kan også laves i den firkantede form, den såkaldte quatroform. Dog sidder denne ring med sin volumen godt på fingeren og fatningen gør at den ikke er tilbøjelig til at dreje rundt.


 

Royal Trend 0,09 ct. vielsesringe

Et par ringe i matteret hvidguld, dog blankt hvidguld ved brillant - det giver liv til ringen med lidt kontrast, men det er dit valg hvordan overfladerne skal være.

Vi tilbyder som nævnt ovenfor de to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.Royal Trend 0,04 ct. vielsesringe

De smalleste ringe i serien er disse, hvor der sidder en 0,04 ct. brillant i dameringe.

Her ser du et design helt i 14 karat blankt guld, en mere traditionel og klassisk model, så udtrykkene kan være mange, og valget er dit.


 

Royal Trend dame vielsesringe

Dameringene i de forskellige bredder. Alle er her en rund model. Overfladerne kan være blanke, matterede eller hamrede, helt i hvidguld eller guld, eller i en blandinge af de to guldfarver.

Da der går mere arbejdstid i at kombinere guldfarverne vil det altid koste lidt ekstra at vælge 2-farvet guld. 


 


Royal Trend Herre vielsesringene

Her er herreringene til serien. De er gedigne og bløde og fås i alle de bredder som dameringene er i.

Overfladerne er valgfri, og guld og hvidguld har identiske priser hos os. Du har retten til at vælge lige den guldfarve, bredde  og overflade du ønsker.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.