//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Real Eternity.

Vielsesringe med evighedstegnet i midten, ringe i særklasse i forskellige bredder og i enten guld eller hvidguld, med en flot brillantbesat flade i dameringen, unikt design fra Jan Jørgensen, godt dansk håndværk med omtanke i designideen.


Real Eternity 6 mm vielsesringe.

14 karat guld, brede ringe i henholdsvis blankt og hamret guld, med evighedssymbolet i designet.

Det bredeste par ringe i serien, og evighedssymbolet besat med brillanter i dameringen.


 

Real Eternity 6 mm vielsesringe

Designet laves med huller til kæde så ringene kan hænge om halsen og se flotte ud som et smykke.

Designet er på den måde velegnet til jer der har en sport eller et håndværk hvor ringen ikke altid kan sidde på fingeren. 
 


 
Real Eternity 5 mm vielsesringe

Stadig samme serie, men her i hvidguld og i den ergonomiske behagelige  form, quatro, der sidder super godt på enhver finger.

Der er liv i ringene ved at overfladerne har to varianter, her er det blankt og matteret hvidguld og diamanterne funkler smukt i dameringens evighedssymbol.


 

Real Eternity 5 mm vielsesringe

Ringene kan hænge om halsen og se flotte ud. Der er små kædehuller så ringen hænger elegant om halsen som et smykke.

Denne praktiskse hængeløsning kan være værdifuld for dig der ikke kan bære ringen på fingeren på job eller ved sport.

Real Eternity 4 mm vielsesringe

Tile serien findes der også hjerteørestikker, i størrelserne 0,04 ct. 0,09 ct. 0,14 ct. 0,19 ct. og 0,24 ct. Alle fem størrelser er vist her, og både i guld og i hvidguld.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Real Eternity 4 mm vielsesringe

Her er ringene vist med herreringen i guldkæde, praktisk for dig der ikke kan arbejde med ring på, eller måske dyrker sport og har brug for at ringen er et andet sted end på fingeren.

Begge ringe har huller så de kan hænge, og i øvrigt kan disse huller også laves i øvrige af Jan Jørgensens vielsesringe.

Real Eternity dame vielsesringe

Her de tre dameringe, i både runde og firkantede former, i guld eller i hvidguld, med brillanter i evighedssymbolet.

Et elegant design, kraftige ringe og dansk håndværk i særklasse fra Jan Jørgensen.

Real Eternity herre vielsesringe

Her ses de tre herreringe, de to i guld og den tredje i hvidguld. Ringen i hvidguld er firkantet i form, og sådan en form kan alle ringene få hvis I ønsker det.

Markante ringe til den kræsne mand der holder af at vise et budskab, her evighedssymbolet.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.