//Official Store//

KURV
0 kr.

   

Vielsesringe: Sølv med 24 kt. guld og diamanter

For dig som kunde er det en genial idé at du på disse ringe kan få et markant design til gode priser. Hvorfor er det muligt? Jo det er det fordi vi har sørget for at lave et design i sølv og med 24 karat guld nede i fordybningerne, så udseendet forbliver intakt og smukt.


2 Dreams/Hearts/Gether vielsesr...

Et bred kærlighedsmodelmodel, i 925 sterling sølv med 24 karat guld nede i hjerterne. I dameingen også en stor brillant. Disse forlovelses- og vielsesringe er med kærlighedsmotivet hjertet.

I hjerterne kan også hænge en kæde så ringen kan hænge smukt om halsen.
 
Se alle 2 Dreams 2.... vielsesringene her...

2 Soul/Mind/Spirit vielsesringene

Også et par markante og bredde ringe i sølv, med en stor diamant i rørfatning i dameingen. Det er små assymetriske hjerter der sidder hele vejen rundt i denne model, men andre varianter fås også.
 
Se alle 2Soul 2... vielsesringene her...
 
1 Love/Joy/Story vielsesringene

Sølvringe med en stor ægte diamant i dameringen.

Der er andre designs, overflader, bredder og diamantstørrelser, og også formerne rund eller firkantet kan vælges, se mere.


Se alle 1Love 1 St..  vielsesringene her... 

4 You/Us/Once/Ever Vielsesringe.

Et elegant design i sølv med 24 karat guld i fordybningerne i ringen, det giver liv og er også holdbart i designet. I dameringen er diamant.

Andre designs, bredder, former og overflader kan vælges. Se mere om serierne herunder.

Se alle 4 You 4... vielsesringene her... 


 
 

 

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.