//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: 2Souls 2Minds 2Spirits.

Disse forlovelses- eller vielsesringe er i kraftigt sølv, belagt med 24 karat guld i de dybe markeringer, for at skabe kontrast. I dameringen er der isat brillanter. Til jer der holder af sølv og som også kan lide kærlighedssymbolet, hjertet, her bygget ind i dameringen på fineste vis.


2 Souls vielsesringene.

Et par forlovelses- eller vielsesringe i en kraftig kvalitet, men markante hjerteformer i dameringen og herrering der matcher med en todelt overflade og 24 karat i rillen, som nede mellem hjerterne på kvindens ring.

I hjertet på kvinderingen sidder en mindre brillant, og den bageste del af sølvringen er hamret som herrens er.
 

2 Minds vielsesringene.

Her et par i en anden version. Kvindens ring har hjerter hele vejen rundt og de er skiftevis blanke og hamrede. På toppen af ringen sidder en stor brillant i rørfatning, den omsluttes nærmest af hjerterne.

Herreringen matcher igen og derfor har denne model ingen 24 karat guld i overgangen mellem den blanke og den hamrede del, for kvinderingen har heller ingen guld i.


 


 
2 Spirits vielsesringene.

Her et par vist helt i sølv, uden 24 karat guld, og denne model har hjerter på toppen af kvindens ring, bagskinnen er hamret.

Der sidder en brillant i dameringen, men det er svært at se på billedet. I øvrigt kan man jo selv vælge om der skal være diamanter eller ej, for hos Jan Jørgensen sætter vi en ære I at du er medbestemmende omkring designet.


 

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.


 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.