//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: 1Joy 1Love 1Story.

Disse forlovelses- eller vielsesringe i sølv er på sin vis klassiske, og dog en del anderledes end meget andet su ser på markedet. Smykkerne er til jer der virkelig holder af sølv, og som samtidig vil have en smuk diamant der som kontrast er placeret i rørfatninger så de skiller sig flot ud og gør designet helt særligt. det er et meget Skandinavisk design.


1 Joy vielsesringene.

Elegante ringe i en behagelig form at bære på fingeren, den firkantede form, som vi kalder "quatro" hos os gør at ringen sidder godt og uden at dreje rundt. Det har en klar fordel på dameringen hvor en stor brillant er placeret assymetrisk på toppen. Den vil blive siddende hvor det er tanken med denne ringfacon.

Ringene er her vist i blankt sølv, men andre overflader, som matterede eller hamrede er også en mulighed.


 

1 Love vielsesringene.

Et par runde og kraftige sølvringe, hvor brillanten sidder på skinnen i stor rørfatning, elegant og klassisk sølvpar.

De fås også i vores firkantede form "quatro" hvor du kan være sikker på at diamanten ikke drejer ned som tendensen jo mere er når noget er rundt, simpelthen pga. tyngdeloven.


 


 
1 Story vielsesringene

Her så den firkantede model med brillant på toppen. Vær sikker på at diamanten sidder øverst med dette design.

Sølvringe i formfuldt design, til jer der holder af sølv og som gerne vil have et fint og enkelt par ringe med lidt "twist".
  

Du kan købe alle smykkerne

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.


 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.