//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Next Level - Diamanter også til manden.

I fremtiden tror Jan Jørgensen at mænd vil ønske sig flere markante smykker, og herunder også vielsesringe med diamanter. Det er derfor at han allerede er på forkant og har designet nogle meget kraftige og særlige ringe til de kræsne der også kan se ideen i at både mænd og kvinder bærer den flotte ædelsten som symbolet på deres ægteskab - de kaldes NEXT LEVEL, da det er fremtidens ringe...men du kan tilvælge dem nu hos os....


Basic Promise vielsesringe

Et par kraftige og eksklusive ringe med meget guld og diamanter i både dame- og herrering. Herreringen er dog stadig maskulin og rå selvom der sidder diamanter i ringen.

Det er 14 karat hamret guld og blankt hvidguld, i dameringen helt udfyldt med diamanter og et fint hjørne af herreringen er elegant besat med små diamanter.


 

Match Watch vielsesringe

Et par brede og særlige ringe, luksus i særklasse, med diamanter i fikantede rum, her en blanding af hamret guld og blankt hvidguld og felter fyldt ud med diamanter. 

Dameringen er helt gennemført med mange diamantfelter mens herreringen kun har et enkelt felt med brillanter, så maskuliniteten er bevaret. Et perfekt match der virkelig vil pirre øjet.

 


 Basic Love vielsesringe

Et par ringe i den ergonomiske firkantede form som Jan Jørgensen kalder quatro. Et par smallere ringe en dem du ser ovenfor, men stadig i den eksklusive ende med både guld, hvidguld og brillanter i dame- og herrering. Et par ringe der vil vække opsigt for sin smukke form og det assymetriske design, og naturligvis diamanterne der sidder og lyser op i hvidguldsdelen af ringen.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Basic Partner vielsesringe

Et par kraftige ringe i hvidguld. Bløde og lækre at have på, firkantede i formen og med et væld af diamanter i dameringen, som match en del af herreringen med diamanter i den ene side, frækt og råt design.

Vi tilbyder det bedste design og fremragende håndværk på vores danske værksted, et par eksklusive ringe i bedste kvalitet.Basic Style vielsesringe.

Igen er det små elegante rum med diamanter der er ideen bag dette design. Firkantede 14 karat hvidguldsringe med 1 område besat med brillanter i herrering og 3 områder med brillanter i dameringen.

Et elegant par ringe der hænger smukt sammen i udseendet pga. de gennemgående firkanter med ædelsten.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
 
 
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.