//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Real Feelings

Vielsesringe i mange bredder, i en kraftig og holdbar kvalitet, i 14 karat guld eller hvidguld og med flotte stjernedrys i dameringen. Et populært og enkelt design med en lækker blød og fyldig skinne, ringe der vil glæde dig livet igennem.


Real Feelings 6 mm vielsesringe.

Her det bredeste par i serien, 6 mm. 14 karat hamret guld med 9 brillanter i dameringen, henholdsvis 0,01 ct. 0,02 ct. og 0,03 ct.

Et kraftigt par ringe med en holdbar overflade. Formen er her quatro, som er vores firkantede ergonomiske model der sidder godt på fingeren, for menneskets fingre er faktisk ikke runde, og tyngdeloven gør at runde ringe vil dreje, især hvis der er noget tungt øverst, f.eks. en brillantfatning.


 

Real Feelings 5,5 mm vielsesringe

Her et par kraftige ringe i hamret hvidguld, helt enkle og elegante. 

14 karat guld og hvidguld er meget holdbart og et kraftigt design som dette er uopslideligt. Enkelt design og godt håndværk - dansk fra tanke til produktion - laves på Jan Jørgensens værksted i Nordjylland.

 


 
Real Feelings 5,0 mm vielsesringe

Blankt guld og firkantet model. Et par enkle og klassiske ringe i den populære form quatro.

Kraftige ringe i tidløst design, dansk hele vejen igennem, Jan Jørgensen står bag.


 

Real Feelings 4,5 mm vielsesringe

Runde vielsesringe i matteret 14 karat hvidguld med tre stk. brillanter i dameringen, en 0,01 ct. en 0,02 ct. og en 0,03 ct. diamant.

I designet fra Jan Jørgensen kan du altid få flere diamanter i dine ringe, meget er muligt og vi lader dig gerne være meddesigner.

Real Feelings 4,0 mm vielsesringe

Det smalleste par ringe i serien, 4 mm. Et par runde blanke guldringe i 14 karat og med én brillant i dameringen.

Klassiske og enkle ringe i kraftig kvalitet. Dansk design og håndværk fra Jan Jørgensen.

Real Feelings dame vielsesringe

Bunke med damevielsesringe. 14 karat guld eller hvidguld, fem forskellige bredder, blanke, matterede eller hamrede overflader og med diamanter i nogle af dameringene.

Kraftige ringe i elegant design, klassiske og fine, til enhver lejlighed - holder livet igennem. Overflader kan altid fornys og brillanter kan sættes i med tiden.

Real Feelings herre vielsesringe

Herreringe i forskellige bredder, fra 4 mm til 6 mm. Nogle i guld, andre i hvidguld, blanke, matterede eller hamrede overflader.

Klassisk og kraftigt design fra Jan Jørgensen.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.