//Official Store//

KURV
0 kr.

  

Guld vielsesringe: Klassikere hvor du er meddesigner

Fantastike guldringe med særlige tanker bag designet fra Jan Jørgensen. Ringe de fleste vil kunne ønske sig at bære til et bryllup. Smukke, elegante, markante ringe - der er simpelthen noget for enhver smag, både smalle ringe, brede ringe, med eller uden brillanter, og med muligheder for selv at påvirke designet så det er helt efter jeres ønsker. Se selv om der ikke er lige jeres drømmeringe...


   
Real Eternity vielsesringene.

Evighedssymbolet er ideen bag dette design, her vist i hamret og blankt 14 karat guld og den klassiske runde form.

I dameringen små funklende diamanter, se de andre varianter i serien herunder.
 
Se alle Real Eternity vielsesringene her...

Real Promise vielsesringene

En populær serie fra Jan Jørgensen, ringe i flere bredder med linje på tværs og liv i dameringen med diamanter. 

Her på fotoet den firkantede model, quatro. Du kan også få ringene i runde, i andre bredder og med færre eller flere diamanter. 

 
Se alle Real Promise vielsesringene her...

Real Reflection vielsesringene

Serien her er kraftig og særpræget, opdelingen i felter giver et interessant look og med diamanter i dameringen kommer der liv i designet.

Ringene fås i flere varianter, guldfarver og med flere diamanter - noget for dig der holder af det særlige og naturligvis i det ypperste indenfor guldsmedehåndværket.


Se alle Real Reflection vielsesringene her... 

Real Feelings vielsesringene.

"Royal Feelings" er en anden populær serie fra Jan Jørgensen design. Ringe i kraftig kvalitet, bløde og behagelige og med små stjerdrys i dameringen, hvis det ønskes. 

Fem bredder, guld eller hvidguld, to diamantkvaliteter - jo der er flere muligheder i dette design.

Se alle Real Feelings vielsesringene her... 


 
Real Symphony vielsesringene.

"Royal Symphony" er en række ringe med formfulde og flotte linjer. Det skrå snit giver serien karakter, og diamanterne funkler smukt i den ene af siderne i dameringen.

Som ved mange andre vielsesringe kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade.

Se alle Real Symphony vielsesringene her...

Real Feelings m. hjerter vielsesringe

Hjerter nede i dameringene, igen er symbolet på kærligehden med i disse ringe.

Det er Feelings serien hvor der så er hjertefatninger i stedet for at diamanterne bare er lagt ned i guldet - smag og behag er jo forskelligt.

Se alle Real Feelings m. hj. ringene hele her...

Traditional Art vielsesringene

Denne serie er helt sin egen, der er små bløde bakker i dette design, helt unikt og elegant og samtidig et symbol på at livet går op og ned.

Overfladerne kan være med forskellig overflade for at understrege den særlige svungne form, og i dameringen er det elegant med en eller flere diamanter. Se de andre varianter, bl.a. i hvidguld herunder.

Se alle Traditional Art vielsesringene her...

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.