//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Real Promise

Vielsesringene Real Promise er en meget populær serie. Fra Jan Jørgensen designede disse modeller har der været stor efterspørgsel. Ringene er kraftige, runde, bløde og smukke. Der er en diagonal linje som i dameringen ofte besættes med brillanter. De laves naturligvis i 14 karat guld og hvidguld eller i en kombination af begge guldfarver.


Real Promise 6 mm vielsesringe

Her de bredeste ringe i serien, i en blanding af blankt hvidguld og matteret hvidguld og i damringen er hele linjen besat med brillanter, i midten en 0,04 ct., ved siden af 2 stk. 0,03 ct. 2 stk. 0,02 ct. og 2 stk. 0,01 ct.

14 karat guld og blødt lækkert design, dansk fremstillet.


 

Real Promise 5,5 mm vielsesringe

Ringe i rund form og i to guldfarver, blankt hvidguld og hamret guld, med 0,04 ct. brillant i midten og 2 stk. 0,02 ct. og 2 stk. 0,01 ct.  

En fin bredde og et smukt design. Helt igennem et par fine ringe der vil vække glæde hver gang I kigger på dem.

 


 
Real Promise 5,0 mm vielsesringe

Her et par ringe i rent guld, hamret og blankt og med den ergonomiske firkantede form quatro, der er behagelige at have på - ringene drejer nemlig ikke rundt.

I midterrillen sidder en 0,04 ct. brillant og 2 stk. 0,03 ct., og der er plads til flere diamanter, så der kan altid isættes flere f.eks. på særlige mærkedage i livet. 

Real Promise 4,5 mm vielsesringe

Et par ringe hvor herre og dameringe er identiske. I dette design er der ingen brillant i dameringen, men der kan altid tilføjes brillanter, måske når en lille ny kommer til?

Ringene er i 14 karat matteret guld og blankt hvidguld, enkle og dog til at få øje på. 


 

Real Promise 4,0 mm vielsesringe

Det smalleste par i serien, i blankt og hamret hvidguld med én diamant, nemlig en 0,04 ct. brillant midt i den tværgående linje.

En relativ smal model der her er i rund form, 14 karat dansk design og fremstillet på Jan Jørgensens danske guldsmedeværksted.

Real Promise dame vielsesringe

Dameringene i deres forskellige bredder, alle i 14 karat guld og/eller hvidguld og med brillanter de fire modeller. Husk at du selv vælger guldfarver og om du ønsker sten eller ej.

Dansk helt igennem, og et populært og smukt design, en ring med fylde, runde former og stil der holder smukt hele livet.

Real Promise herre vielsesringe

Herreringene har også klasse, de er som dameringene kraftige, runde og rare at bære. De fås enten i guld eller i hvidguld eller i en kombination af guld og hvidguld. Altid er de i 14 karat guld og lavet på vores danske værksted.

Du vælger selv bredde, guldfarve, overflader og du vælger også om formen skal være rund eller firkantet.
Der er et pristillæg for to-farvede ringe og for quatroformen, da begge dele kræver mere arbejdstid at udføre.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, men det er ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.