//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Real Symphony

Kraftige og formfulde vielsesringe. Spænstigt og elegant design og godt håndværk, alt dansk fra Jan Jørgensen, som har lavet denne serie til jer der sætter pris på kvalitet og smukke former. 14 karat guld og hvidguld med små stjerdrys i dameringen hvis hun ønsker det - naturligvis kan ringen også være uden brillanter - der er mange positive valg med ringe fra Jan Jørgensen.


Real Symphony 6 mm vielsesringe.

Et par brede og kraftige ringe i guld og hvidguld, i 14 karat og med blanke og hamrede overflader. I dameringen sidder små diamanter, her 0,01 ct., 0,02 ct., og 0,03 ct.

Med brillanter i forskellige størrelser kommer der liv i ringen, de sidder og funkler smukt i den hvide del af ringen.


 

Real Symphony 5,5 mm vielsesringe

Her et par ringe helt i guld, men med to overflader, henholdsvis blank og hamret og igen med forskellige størrelser af brillanter i dameringen. 

Dansk design fra Jan Jørgensen, naturligvis også fremstillet på dansk værksted af de dygtigste guldsmede. 

 


 
Real Symphony 5,0 mm vielsesringe

I serien her finder du også vores ergonomiske form, quatro, som er en firkantet form der er meget behagelig at have på fingeren.

I det viste par ringe er der en blanding af matteret guld og blankt hvidguld, og der er ingen diamanter i dameringen. Alle bredder fås med quatroform og lige i den guldfarve du ønsker.


 

Real Symphony 4,5 mm vielsesringe

Et par ringe helt i hvidguld, naturligvis i 14 karat og her matteret og blank og med tre brillanter i den matterede del af dameringen.

Vi tilbyder altid to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Real Symphony 4,0 mm vielsesringe

Her et rundt par vielsesringe i den smalleste model i serien. Det er en kombination af blankt hvidguld og hamret guld som er vist.

I dameringen sidder her en 0,03 ct. brillant. Selvom ringene er smalle er de stadig en kraftig model med meget guld i.

Real Symphony dame vielsesringe

På fotoet ser du de forskellige bredder af ringe. Og du ser de to former, rund eller quatro, og overfladerne blank, matteret og hamret - valget er dit.

Altid er ringene behagelige at bære, vi tilbyder smukke brillanter i to kvaliteter. Et smukt design og godt dansk håndværk ligger bag disse ringe fra Jan Jørgensen.

Real Symphony herre vielsesringe

Her en bunke af herreringene i serien. Manden ønsker også ofte et mere markant design og i hvert fald et godt håndværk - og det kan han få ved at vælge denne gedigne serie. 

Der er fem bredder og forskellige muligheder for guldfarver, overflader og form - så ringen kan blive meget personlig og udtrykke lige det du ønsker.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er dog ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.