//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Traditional Art

Helt særlige vielsesringe der "bugter sig i bakkedal". Et meget markant og smukt design du ikke finder magen til andre steder. Jan Jørgensen holder af bløde former og svungne linjer, og disse vielsesringe er et perfekt eksempel på formfuldhed med mening - designet er som livet der varierer og er i en konstant udvikling, for vi udfordres alle livet igennem...


Traditional Art 6,0 mm vielsesringe

Her er det bredeste par ringe i serien. 14 karat guld, blankt og hamret, runde indeni.

Kraftige og svungne ringe der er specielle med deres små bakketoppe og bakkedale, et varieret design med et twist.


 

Traditional Art 5,5 mm vielsesringe

Her et par ringe i hvidguld, 14 karat og matteret og blank overflade, og i dameringen tre brillanter en 0,01 ct., en 0,02 ct. og en 0,03 ct. 

Interessant og anderledes design og perfekt håndværk. Fremstilles i Danmark af dygtige guldsmede - for det kræver de...

 


 
Traditional Art 5,0 mm vielsesringe

Matteret og hamret 14 karat guld, i dameringen én brillant, her en 0,03 ct. Faktisk er formen her lidt firkantet indeni - det er nemlig Jan Jørgensens quatroform som også kan fås i dette specielle design.

Vi tilbyder i øvrigt to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Traditional Art 4,5 mm vielsesringe

Et par ringe i 14 karat hviguld, blanke og hamrede og uden diamanter. De er runde indeni men har buerne udvendigt der giver et ekstra unikt look.

I denne damering har Jan Jørgensen ikke isat diamanter, men du kan altid vælge at få en eller flere i - måske til en særlig lejlighed i livet? En rund dag, et barn, et nyt job, der kan være mange gode grunde til at glædes ved en brillant i ringen.

Traditional Art 4,0 mm vielsesringe

Ringe i 14 karat guld, med matterede og blanke overflader. I dameringen sidder en brillant 0,02 ct.

Dette er det smalleste par i serien, men stadig er de kraftige og bløde og helt særlige med de små "bakker" - et bugtet landskab af skønhed.

Traditional Art dame vielsesringe

Her ser du tre af de fem dameringe. To i guld med matterede og hamrede overflader og en 0,03 ct. brillant. I hvidguldsringen er der tre brillanter 0,03 ct., 0,02 ct., og 0,01 ct.

 

Traditional Art herre vielsesringe

Alle fem herreringe. Et design der er helt unikt og har klasse med sine bløde former og buer - som livet der bølger op og ned.

Til manden der gerne vil have et særligt design uden at ringen føles ubehagelig at have på, den er lige netop super rar at bære uanset hvordan den sidder på fingeren.

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.




Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
   



 

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.