//Official Store//

KURV
0 kr.

Vielsesringene: Real Feelings med hjertefatninger

Serien Real Feelings fra Jan Jørgensen har været populær siden den blev designet, og i begyndelsen havde den kun små nedstukne brillanter - altså små runde diamanter der ligger nede i guldet. Mange kunder spurgte til hjerter med diamanter, og derfor besluttede Jan Jørgensen at lave hjerter med brillanter i her.


Real Feelings 6 mm vielsesringe.

Her det kraftigste par ringeg i serin, helt i hamret 14 karat hvidguld og i den firkantede form quatro som er ergonomisk god på enhver finger.

Fingre er faktisk ikke runde og derfor føles en firkantet ring meget behagelig og den drejer ikke rundt som en rund ring ofte gør. I dameringen sidder her to brillanter en 0,03 ct. og en 0,02 ct. i hjerterfatninger - en romantisk og dog enkel ring i den bedste kvalitet.


 

Real Feelings 5,5 mm vielsesringe

Her et par matterede 14 karat guldringe med en enkelt hjertefatning med 0,03 ct. brillant der giver et ekstra "pift" til designet. 

Et par smukke runde og kraftige ringe med kærlighedssymbolet og en funklende brillant. Dansk design og håndværk fremstillet af dygtige danske guldsmede på vores værksted i Danmark.

 


 
Real Feelings 5,0 mm vielsesringe

Her et par ringe i matteret 14 karat hvidguld. Formen er vores firkantede quatromodel, der er meget behagelig på fingeren. I dameringen sidder her tre hjertefatninger med flotte brillanter der vender i hver sin retning - elegant og harmonisk.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.


 

Real Feelings 4,5 mm vielsesringe

Et par runde 14 karat hamrede guldringe. Ringe med kraftig skinne og fin pasform, enkle og holdbare hele livet.

I dameringen sidder en lille hjertefatning med en 0,01 ct. brillant, et lille fint symbol på kærligheden.

Real Feelings 4,0 mm vielsesringe

Et par ringe i den smalleste version i denne serie, her helt i blankt hvidguld.

Formen er firkantet og dermed rar at have på fingeren. En  sidegevinst er at den fylder lidt mere på siden af fingeren, men det er naturligvis smag og behag om det falder i jeres smag og og om det klæder hånden.

Real Feelings dame vielsesringe

Her vises de fem bredder, guldfarver og de forskellige overflader og former samt hjertefatninger i flere størrelser og designs.

Vi tilbyder to diamantkvaliteter, enten den smukkeste som er en TW.VVS eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Real Feelings herre vielsesringe

Herreringene har samme fylde og spændende overflader som dameringene. Mænd får en kraftig og formfuld ring med lidt kant ved at vælge dette design.

14 karat guld eller hvidguld eller en kombination af guldfarver. Dansk design og håndværk som holder hele livet og mere til....

Du kan købe alle vielsesringene

Hele kollektionen fra Art of Jan Jørgensen kan du købe, det er imidlertid ikke alle smykkerne og smykketyperne der er oprettet som en vare i denne webshop endnu.

Men du kan naturligvis alligevel købe alle smykkerne som du ser på billederne ovenfor.

Skriv til info@artof.dk eller ring på 96 17 02 02 så finder vi prisen til dig, og hvis du har et ektra ønske til "justering af designet/smykket", så det bliver helt unikt for dig, er vi også åbne overfor det.

I praksis får du en konkret pris og leveringstid mm. Herefter beder vi dig om at købe gavekort/værdibeviser i webshoppen svarende til det beløb vi har aftalt, og så har du købt et unikt smykke online... det er nemt.
Find gavekort/værdibeviser her.

 
   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.