//Official Store//

KURV
0 kr.

   

Forlovelsesringe: Ædelstål

Ædelstål er et let, elegant, hårdt, holdbart og flot hvidt metal. Dets fine egenskaber har været kendt og anvendt i mange industrier verden over i mange år. De seneste år har man også fået øjnene op for materialets anvendelighed til smykkefremstilling, og derfor har Jan Jørgensen valgt at lave en række flotte serier af forlovelses- og vielsesringe i det efterhånden meget populære materiale. Dets tilgængelig gør også at du får meget for pengene ved at vælge ædelstål frem for sølv eller guld, da prisen på ædelstål er en del lavere.


    
Dream of "Gods" vielsesringe

Smukke ringe i en elegant form og med flere muligheder ang. overflader. Helt unikt for stålringe, så kan disse ringe ændres i størrelse.

 
Køb Dream of G. Vielsesr.  Se Dream of "Gods" her.. 

 

Dream of "Towns" vielsesringe

Flotte mønstre og overflader i det lette og fine ædelstål. Der er mange elegante løsninger i denne serie, som også kan ændres i størrelse. Det er helt unikt for stålringene fra Jan Jørgensen

 
Køb Dream of G. Vielsesr.   Se Dream of "Towns" her 
 


   
Grace2 "Diamanter & 24 kt guld"

Stål i kombination med 24 karat guld giver smukke effekter i ringene.

Jan Jørgensen har lavet en hel serie af funktionelle ringe, guldet er lagt i fodybninger så det beholder sit fine udseende.

 
Se alle Grace2 "Diamanter -24 kt. guld".... 
 

Heaven4 "Classic" vielsesringe

Enkle og elegante ringe i ædelstål, fine overflader og spændene designs, døm selv herunder.

Ædelstål er et godt valg til en meget fornuftig pris, og stål er meget slidstærkt.

 
Se alle Heaven4 "Classic" vielsesringene her...
 

   
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.